Vrtić Igre za djecu 24. studenoga 2020.

Urnebesna lista božićnih želja ove 11-godišnjakinje će te iznenaditi!

Foto: Twiter/ClaireP
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Jedna mama je odlučila na društvenim mrežama podijeliti božićnu listu 11-godišnjakinje, zajedno s cijenama 'igrališta' i vrlo detaljnim sustavom rangiranja poklona.

Na ovom svijetu postoje dvije vrste ljudi - oni koji sve svoje božićne poklone kupuju na rasprodajama u siječnju i oni koji sve  prepuštaju kupnji u zadnji čas! Pa ako si uvijek u potonjoj kategoriji, onda je traženje od djece da napišu brzi popis želja uvijek dobra polazna točka za kupovinu poklona.

djed mraz, božić Možda te zanima... Zašto se djeca pretvaraju da vjeruju u Djeda Mraza? Vrtić

No, jedna je mama, na njezinu nesreću, dobila malo više želja nego što si je zacrtala, kada joj je njezina 11-godišnjakinja poklonila epski popis božićnih poklona koje je željela.

Podijelivši urnebesnu listu želja na Twitteru, mama je napisala: "Božićni popis moje 11 godišnjakinje uključuje cijene igrališta i ključne preferencije." Mudra djevojčica podijelila je svoj popis želja u tri dijela - "stvari bez kojih će umrijeti", "stvari bez kojih bi bila u redu" i "stvari koje stvarno želi, ali bez kojih neće umrijeti".

U najvažniju kategoriju, 11-godišnjakinja je stavila nove traperice, ogrlicu, poklon karticu, karte za Walt Disney World Florida - i što je najvažnije, iPhone XR. Što se tiče stvari bez kojih će biti u redu, djevojčica je zatražila balzam za usne, kremšnite, naljepnice i prstenje. I u posljednjoj kategoriji dodala je Vans tenisice, Disney odjeću i vezice.

Što misliš o ovakvom popisu želja? 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.