Vrtić 25. rujna 2023.

MiniPolis slavi 3. rođendan i poziva te na veliki vikend party!

Foto: PR
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Dječji grad proslavlja svoj 3. rođendan 30.9. i 1.10. i tim povodom priprema bogat i uzbudljiv vikend program. Uz veliki uvodni koncert pjevačko-plesnog zbora Zagrepčanke i dečki, očekuje vas Maja Šuput & MiniPolis B-Day Show, Akrobat Show, ali i još mnoštvo zabave i nagrada.

Uvod u proslavu MiniPolisovog 3. rođendana kreće u petak 29.9. velikim koncertom pjevačko – plesnog zbora „Zagrepčanke i dečki“, s početkom u 18.30h. Ludo zabavna atmosfera se nastavlja u subotu i nedjelju (30.9. i 1.10.) kada vas čeka cjelodnevni show program uz mnoštvo pogodnosti.

Family Pack ulaznice će vrijediti cijeli dan tijekom rođendanskog vikenda, a posebne pogodnosti imaju maleni posjetitelji koji imaju 3 godine. Uz to, rezervacije rođendanskih paketa u MiniPolisu tijekom slavljeničkog vikenda vrijede više i omogućuju pogodnosti. 
Uvod u rođendanski vikend kreće velikim koncertom popularnog pjevačko – plesnog zbora „Zagrepčanke i dečki“, a veeeliki party se nastavlja u subotu kada vas očekuju super zabavne radionice. Dolaze nam akrobati kako bi mališane upoznali sa zračnim akrobacijama, a jedan dobro poznati rekvizit iz djetinjstva ponovno vraćamo u modu – Hoop is back!

ARTalent radionica će posebno razveseliti malene kreativce, jer ih čeka mini natjecanje u slikanju. Nakon svake radionice mališani će okretati kolo sreće i osvajati brojne poklone partnera, a pobjednik svake radionice će biti nagrađen velikim poklonom svih partnera. Za mali predah od puuuno zabave priprema se velika torta za sve oba dana, a u subotu očekujte i Balon Show i lov na sretne balone koji nose super nagrade.

 | Author:

Slavljenička nedjelja (1.10) počinje uz Majushku & MiniPolis B-Day Show. U goste stiže Maja Šuput i priprema veliki show za mališane, a proglasit će i prvog gradonačelnika MiniPolisa i izrezati slavljeničku tortu. Program će se nastaviti uz interaktivni zabavni program „Snjeguljica i sedam patuljaka“, gdje će maleni posjetitelji oživjeti svoju maštu i doživjeti pravu dječju bajku.

Sve posjetitelje rođendanskog vikenda u dječjem gradu očekuju brojni pokloni, zabavne maskote, aktivnosti i puuuno zabave. Više detalja pogledajte na minipolis.hr ili društvenim mrežama Instagram i Facebook.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.