Vrtić 25. travnja 2024.

Osvoji vitaminske medvjediće za djecu prepune vitamina C koji dodaju životu još više skakanja u parku

klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Samo jednim medvjedićem osigurat ćete djetetu 100 % preporučene dnevne doze vitamina C!

Iako se svakodnevno trudite svom djetetu ponuditi zdravu i raznovrsnu prehranu, bogatu svim hranjivim tvarima važnim za njegov rast i razvoj, svjesni ste da je to ponekad nemoguća misija. Bez brige, niste sami - ovo su iskusili svi roditelji.

Dijete nije uvijek raspoloženo za obroke koje ste isplanirali, stoga vas muči kako mu pružiti mikronutrijente važne za zdrav imunitet. Upravo vođen s tim s ciljem, odnosno kako bi olakšao svakodnevnu brigu oko djece, Nutripharm® je razvio Vitamin C Gummies za zdrav imunitet kao potporu njihovom veselom i zadovoljnom odrastanju. Jer, dozirni oblik veselih medvjedića narančaste boje i ugodnog okusa naranče prihvatit će svako dijete!

 | Author: Mirna Arapović Foto: Mirna Arapović

Istovremeno, unosom jednog gumenog medvjedića, dijete će dobiti 100 % preporučene dnevne doze vitamina C koji doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava.

Bez želatine i umjetnih bojila

Nutripharm® Vitamin C Gummies sadrži prirodne voćne arome. Osmišljeni su sa posebnom pažnjom kako bi bili namijenjeni i veganima. Naime, kao tvar za želiranje korišten je pektin biljnog podrijetla, stoga ne sadrži želatinu. Ovi gumeni medvjedići nude izvanrednu kombinaciju: sadrže prirodne arome i pogodni su za vegane; a ujedno ne sadrže sladila, konzervans, gluten i laktozu.

 | Author: Mirna Arapović Foto: Mirna Arapović

Stoga, kada je vašem i djetetovom životu potrebna podrška imuniteta tijekom svakodnevnih izazova, uzmite vesele medvjediće bogate C vitaminom koji će uz svakodnevnu nadopunu prehrane vitaminom C, zaštititi imunitet cijele obitelji.

Kako uzimati Nutripharm® Vitamin C Gummies?

Nutripharm® Vitamin C Gummies namijenjen je djeci od treće godine i odraslima. Djeca od treće godine mogu uzimati jedan medvjedić dnevno, dok je oni stariji od 12 godina i odrasli mogu uzimati jednog do dva medvjedića na dan.

U fazama kada vaše dijete odbija voće i povrće bogato vitaminom C, ali i kao potpora svakodnevnoj prehrani, ponudite mu vesele medvjediće prepune vitamina C. Neka oni budu veliki saveznik zdravog imuniteta vašeg djeteta, posebice u izazovnim uvjetima prilikom uključivanja djeteta u vrtić ili u školu.

Pssst, a u trenucima kada želite uzeti pauzu za slatko, preporučujemo da i vi kušate ukusne medvjediće. Uzmite ih zajedno - upotpunite vesele obiteljske trenutke ukusnim medvjedićima bogatima vitaminom C i dodajte životu još skakanja u parku i veselih dječjih osmjeha!

Kako do odličnih Nutripharm® Vitamin C Gummies?

Posjetite missMAMA profil na Instagramu, pronađite objavu s fotkom Nutripharm® Vitamin C Gummies i odradite tri brzopotezna koraka: lajkajte objavu, zapratite @missmama_hr i @nutripharm_hr, potom označite jednu osobu koju bi također razveselila ova nagrada. I ne zaboravi objavu podijeliti s drugim mamama kako bi i one imale šansu osvojiti ove ukusne medvjediće prepune vitamina. Nagradni natječaj traje tri dana, odnosno do subote, 27. travnja u 12 sati, nakon čega objavljujemo sretnu dobitnicu ili dobitnika. Sretno!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.