Vrtić Razvoj od 2. do 6. godine 16. veljače 2022.

Mama u emotivnom videu pokazala što je dječak spremio za posjet tati u raju

Foto: Guliver
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Video koji će ti izmamiti suze na lice...

Ashley je samohrana majka troje djece, a na svojim profilima na društvenim mrežama često dijeli isječke u kojima progovara o majčinstvu i izazovima s kojima se svakodnevno susreće. Najčešće se bavi problemima tuge i mentalnog zdravlja, a jednim od posljednjih videa natjerala je mnoge da i sami zaplaču, piše foreverymom.

U viralnom videu koji je Ashley podijelila prošlog mjeseca, a koji ima gotovo 5 milijuna pregleda, samohrana majka sjedi spred svog telefona držeći torbu svog sina u ruci s motivom spider-mana. isječak počinje tekstom "Kad tvoj sin želi posjetiti raj."U videu govori o tome kako je njezin sin odlučio posjetiti tatu u raju. 

"Kad sam vidjela spakiranu torbu, pitala sam sina kamo planira ići. Rekao mi je da ga sutra čeka veliko putovanje", ispričala je na početku. Zbunjena je pomislila da je riječ o misi, ali sin joj je odgovorio: "Ne, to će morati pričekati, ali Bog će mi oprostiti." Tada joj je dječak otkrio da planira posjetiti tatu u raju.

Irwin zatim otvara torbu kako bi vidjela što namjerava ponijeti sa sobom. Dječak je spakirao kostim superjunaka, zviždaljku, loptu i dvije nove bejzbol rukavice. Osim igračaka, spakirao je i tatin prvi novčanik, prepun obiteljskih fotografija te par mokasinki i tatinu kolonjsku vodu. "Kad god su moj pokojni muž i sin išli na put, vratili bi se s cvijećem koje su ubrali. Obećavam vam da će moj sin sutra učiniti isto", zaključila je kroz suze i rasplakala mnoge.

@just_your_average_mom #griefandloss #fatherandson #iloveyou #wemissyou #heaven #healing #hepicksmeflowers ♬ Pieces (Solo Piano Version) - Danilo Stankovic

 

Možda te zanima... Emotivan video podrške ženama koje se bore s neplodnošću: 'Niste same!' Trudnoća

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.