Vrtić Zdravlje u vrtićkoj dobi 01. kolovoza 2019.

Mama upozorava na opasnost od nošenja gumenih sandala

Foto: Facebook/Holly Marie Wright
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Mama Holly Wright je putem Facebooka odlučila upozoriti druge roditelje da pripaze prilikom kupnje cipela za djecu

Majka je izdala zastrašujuće upozorenje o popularnim sandalama nakon što su stopala njezinog sina ostala prekrivena posjekotinama i krvlju. 

Dvogodišnji autistični sin Holly Wright Kaiden doveden je u histeriju nakon što je nekoliko minuta proveo noseći potpuno novi par gumenih sandala. 21-godišnjakinja mama odlučila je počastiti svoga sina novim sandalama  za vruće ljetne dane. Kupila mu je gumene sandale i bila je uvjerena da će mu u njima biti udobno. Međutim, ubrzo je požalila. Nakon samo 10 minuta nošenja njezin sin je počeo plakati i vrištati: "Boli me, Boli!!!"

dm Možda te zanima... Nove sandale izrezale nogu dvogodišnjakinji! Vrtić

Stali smo na putu do doma da provjerim što nije u redu i na rukama sam vidjela krv. Dok smo došli do doma, krv je kapala po tepihu. Skinula sam mu sandale, remenčić je bio prekriven krvlju, a na stopalu je imao urezan otisak sandale”, napisala je. Dječaku su stopala otekla, a mama vjeruje da će mu ostati ožiljci. “To su dječje cipele, to se ne bi smjelo događati. Kupila sam ih da mu stopala mogu disati, ovo nisam očekivala”, kaže i dodaje da je cijelo iskustvo bilo vrlo traumatično za njenog sina.

“Sad plače kad god vidi sandale u blizini. Ima autizam i ovo je jako utjecalo na njega. Uspaničio se kad je vidio krv i tresao se, nije razumio što se događa”, izjavila je za Birmingham Live.

Wright je sada putem Facebooka odlučila upozoriti druge roditelje da pripaze prilikom kupnje cipela za djecu. “Nijedno dijete ne bi trebalo proći kroz ovo. Želim da roditelji budu svjesni rizika i da postoje smjernice. Treba se napomenuti da se ovakve sandale nose samo na čarape”, smatra.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.