Asthenoteratozoospermia

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Antonela2103

    Broj poruka: 3

    Prijavi adminu

    Pozdrav svima,
    Ja i moj decko skupa smo skoro 8 godina, jedan i drugi imamo 26 godina i sad vec vise od godine dana radimo na bebi, ali do toga ne dolazi. Međutim on kad je bio mali, jedan testis mu je odstranjen, doktori su rekli da ne bi trebalo biti problema oko oplodnje, a eto ipak ne dolazi do toga. U naslovu sam napisala u cemu je problem, iako je urolog rekao da je nalaz dobar s obzirom da ima samo jedan testis. Pisem njegove rezultate
    Volimen ejakulata 1.2 a minimalno treba biti 1.4
    Koncetracija spermija 298.0 
    Broj smpermija:357.6 
    Ukupno pokretni: 22 / 42%
    Ukupno pokretni:78.7
    Progresivno pokretni:19% / 30%
    Morfologija: 2% / 4%
    Vitalnost:78%/ 54%
    I sad me zanima jeli netko ima ovakva slicna iskustva i sto ste vi radili po ovom pitanju. 
    Oprostite na malom duzem postu ☺️

  • Antonela2103

    Broj poruka: 3

    Prijavi adminu

    Pozdrav, 
    Hvala vam na odgovoru. Ja sam bas danas bila kog ginekologa, kod mene se vidjelo da dolazi do ovulacije, kaze da je sve uredno, uzet mi je papa test. A kod njega slucaj je da mu je urolog rekao kao da ovo uopce nije lose s obzirom da ima samo jedan testis, nema nikakvu bakteriju itd. Ali mi se cini da cu trazit drugo misljenje, jer ovo stvarno predugo traje, ali doduse zadnjih par mjeseci nismo bas aktivno radili na tome, iako je svaki nas odnos nezasticen.

  • Antonela2103

    Broj poruka: 3

    Prijavi adminu

    Da slazem se s tobom nekad treba sam poduzet neke mjere. Jedino sto mi je rekao ginekolog da cemo ponovit klomifen, samo jednom sam ga koristila i rekao ako u par mjeseci ne bude i dalje nista, da je najbolje da odemo na inseminaciju. Najvise me ljuti sto niko nista konkretno nije rekao, sve nesto polovno, pa u principu neznam ni od di bi krenili. 

  • donatorSperme

    Broj poruka: 12

    Prijavi adminu

    Pozdrav Antonela, 
    Ako razmatras donatora, diskretno doniram spermu.. Mail za vise informacija donator@mailfence.com .

  • LunwenHelp

    Broj poruka: 10

    Prijavi adminu

    Ghostwriting Service Providers: Different ghostwriting services http://www.pnstudy.com/ [pnstudy.com] have their differences; hence, opt for reputable companies that offer adequate protection of client rights and possess excellent reputations.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.