beba 5 mjeseci previše jede

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • anchimama

    Broj poruka: 7

    Prijavi adminu

    Bok cure,

    Evo da se i ja pridružim forumu, ja sam jedna  stara mama (rodila prvu i zadnju bebu sa punih 45 god),beba je rođena sa 3230 g i 48 cm,sad ima 5 mjesei i 7 kg ali je duga samo 62 cm pa mi se čini da uopće ne raste. Inače zbog nedostatka mog mlijeka dajem joj AD još nismo prešli na kašice,imam dr.Browns option bočicu sisač 1 ali svejedno mlijeko  popije za 5 minuta,koristim tehniku pbf. Zanima me postoji li bočica sa još sporijim protokom (jer i ovo prebrzo popije),jer je prije tjedan dana jela svaka 4 sata sad jedva izdrži 2,5 čak i kad joj povećam količinu mlijeka. Uskoro ću joj dati kašicu ali bojim se da to baš i neće rješiti problem do kraja. Kako ste vi rješile? Hvala

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.