Gdje ste rodile / kanite roditi, i zašto?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Imstah

    Broj poruka: 105

    Prijavi adminu

    Dakle, približavam se nekom periodu kad bi trebala opasno početi razmišljati o tome gdje ću roditi, ali iskreno, što više mozgam i razmišljam to manje imam pojma.

    U Zagrebu sam, gdje su Petrova i Merkur trenutno pod nekakvom obnovom, pa je u Vinogradskoj (koja bi mi inače bila najbolja opcija zbog lokacije) grozna gužva, ili tako bar čujem.

    Da li postoji mjesto gdje se poštuju želje majke i daju se izbjeći nepotrebni zahvati (klistiranje, brijanje, epiziotomija, probijanje vodenjaka, drip itd, naravno ako nije medicinski indicirano) i dopušta se tijelu da odradi svoje? Da li postoji ijedna bolnica gdje partner može biti u predrađaoni??

    Pliz, podijelite svoja iskustva i želje u vezi poroda i mjesta gdje ste rodile / rađate, naročito ako ste rodile u zadnjih par mjeseci! 

    [tickerfactory.com]

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.