Imamo li šanse za potpomognutu oplodnju?

Pregledaj članak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • bumbalu

    Broj poruka: 3

    Prijavi adminu

    pozz
    recite mi gdje je u zg najbolje otici kod urologa ili u koju kliniku da nam pomognu oko problema azospermije..jer stvarno zelimo bebu..barem jednu..ja pristajem na bilo kakvu terapiju iglama bilo cime,samo da u mojem trbuhu raste jedna mala ljubav…ako ima tko dobru preporuku neka javi…i da se ne ceka po pola god na red i duze…

    hvala 
    lp

  • Avatar light

    light

    Broj poruka: 183

    Prijavi adminu

    Moja rođakinja ima istu situaciju i išla je preko HZZO-a. Postoje privatne klinike koje imaju ugovor s njima i možeš preko zdravstvenog kod njih. Nisam sad točno sigurna koja je procedura jer su dugo u tome ali ne plaća se sam postupak ako je indikacija eventualno neka doplata za terapiju. Neka ti netko da više informacija tko je to osobno prošao. Koliko znam i ne čeka se dugo jedino su te same pripreme i pretrage dosta opsežne.

  • bumbalu

    Broj poruka: 3

    Prijavi adminu

    hvala na odgovoru…
    nadam se da ce se netko javiti tko je prosao kroz takvi problem pa bude razumio kakva je to zelja za bebom..
    hvalaaa

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.