implantacija ili?

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • bvb123

    Broj poruka: 5

    Prijavi adminu

    Pozdrav, pisala sam ovdje vec kako mi menstruacija kasni,napravila sam clearblue bio je neki blijedi plusic,nakon toga sam napravila test firstsign ali on je bio negativan,uglavnom trebala sam dobiti 13.5,ali imam grceve u doljnjem dijelu trbuha kao kad trebam dobiti,imam gusti bijeli iscjekak,takav mi nikad nije bio, a sinoc sam na gacicama primjetila par kapi prvi tj bila je rozkasta neka krv,stavila sam ulozak i nista cijelu noc niti kapi krvi,ujutro isto tako kapi neke roze krvi,e sad mene zanima,posto mi se sve to prvi put desava,imam nezasticene odnose,da li to moze biti implantacija? Jer pise da se to javlja par dana prije prave mjesecnice? I da li mogu napraviti test ako tako krvarim? Molim za savjet neki

  • Deleted user

    Broj poruka: 475

    Prijavi adminu

    Hej. 
    To krvarenje moze biti implantacija…, i sama sam je ga imala, samo sto je moje bilo malo jace od par kapi svijetle krvi- moje je bilo svjetlo smede boje, pa je proslo u tamno smede i onda sam otisla doktorici koja mi je uzvom potvrdila trudnocicu… 
    buduci da ti je jedan test bio pozitivan, a drugi negativan ja bi svakako napravila jos i treci… a u kojem razmaku si radila testove? Jesi li ovaj prvi koji je pokazao blijedi plusic ocitala u zadanom roku? 

  • Avatar Mika111

    Mika111

    Broj poruka: 617

    Prijavi adminu

    Ako sam te dobro shvatila tebi m kasni 9 dana? Imolantacija je vec odavno trebala biti pogotovo ako si imala pozitivan test, na tvom mjestu bih ponovila test i ako se radi o trudnoci obavezno se javi gin., krvarenja u ranoj trudnoci su cesta ali nisu u bas uvijek bezazlena, a ako je test negativan mozda se radilo o biokemijskoj trudnoći, svakako kontaktiraj gin

  • Deleted user

    Broj poruka: 475

    Prijavi adminu

    I napravi ga jer ovo sto opisujes mi ne izgleda kao mjesecnica…i ne bi smjelo to smetat testu… sretno@ ☺🤩

  • Deleted user

    Broj poruka: 941

    Prijavi adminu

    ponovi test ponovo i javi se ginekologu! 
    ako si imala pozitivan test, znači da se implantacija već dogodila. testovi očitavaju beta hcg hormon u tijelu, a on se počinje lučiti nakon što se oplođena jajna stanica implantira u tijelu. tak da ako si imala plusić, trudna si i ovo je neko od krvarenja u ranoj trudnoći, a to samo doktor može vidjeti zašto krvariš.

  • bvb123

    Broj poruka: 5

    Prijavi adminu

    Hvala svima na odgovorima,ginekologu idem sutra,prije nekih dva sata sam pocela obilno krvarit,doslovno mi komadi ispadaju i stvarno ne znam sta da mislim trenutno jer mi je jedan bio pozitivan test,njega sam radila 15.5 a drugi koji je bio negativan sam radila 20.5, decko je danas kupio jos jedan al ja sam pocela krvarit i posto mi se sve to prvi put desava ne znam jel mogu napraviti test dok krvarim? u svakom slucaju hvala svima na odgovorima 

  • Deleted user

    Broj poruka: 475

    Prijavi adminu

    Testu nista ne smeta krvarenje jer on u mokraci “trazi” beta hcg hormon koji je u trudnoci povisen. 
    Ovo krvarenje i negativan test prije 2 dana mi ne znaci bas obecavajuce - prema mom iskustvu kada sam radila testove radila sam ih u razmaku 2 dana (prvi test je imao slabu crticu, a ovaj za dva dana je bio bas posteni plus)… ako se bas brines i ne mozes docekati sutra uvijek ti ostaje hitna…na temelju jednog pozitivnog testa oni ce te pregledati… a mika111 je takoder u pravu sto se tice biokemijske (pozitivan pa negativan test) 

    Sretno i javi nam..drzim 🤞 

  • Avatar Noir

    Noir

    Broj poruka: 579

    Prijavi adminu

    Kako vam se manifestirala implantacija? Jeste li imale kakve simptome? Ja sam jučer na 24 dan ciklusa imala neobjašnjive bolove u donjem dijelu trbuha, prilično jake i trajali su pola sata. Pošto smo radili na bebi priželjkujem da je to bilo to, ali nisam do sada čula da je bekom tako bilo.

    3/23 želimo bebu
    dečko 💙
    [tickerfactory.com]

  • BruNa

    Broj poruka: 423

    Prijavi adminu

    Noir, ja sam imala bolove u donjem djelu trbuha kao da ce menstruacija svaki cas, i krvarenje koje je bilo za jedan dnevni ulozak i tad je krvarenje stalo. A bolove sam inala jos dva dana.

  • Tamara30

    Broj poruka: 80

    Prijavi adminu

    Cao imam jedno pitanje d’Ali moze da se javi implatancija n’a dan menstruacije 

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.