Infekcije u trudnoci

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vasol1301

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Pozdrav mame i buduće mame..
    Imam pitanje koje ne znam vise gdje bih postavila. Uglavnom, trudna sam 36 tjedana, i prije sedam dana su mi dosli grozni nalazi urina i krvi. Crp 20, leukociti u mokraci prelaze 100, normalni interval je 1-5…Uglavnom su mi sve vrijednosti u urinu i krvi  povišene i to znatno, a urinokultura mi je uredna i to mi nikako nije jasno. Dva ginekologa su nekako previse opustena, stavili su me na antibiotsku terapiju, i ponašaju se kao da je obicna infekcija. Ja sam u velikom strahu, ne znam sto dalje, zasto su vrijednosti takve kakve jesu, ako nije bakterija sto bi drugo moglo biti? Je li imao netko slicno iskustvo i sto je poduzeo povodom toga?
    Hvala vam na odgovorima unaprijed..

  • Avatar Mareeeee3112

    Mareeeee3112

    Broj poruka: 2869

    Prijavi adminu

    Opcenito su svin trudnicama povisene stavke u urinu… s obzirom da ipak imate malo vise svejedno nije nista zabrinjavajuce… slusajte doktore  …bolje znaju nego mi ovdje na forumu…opustite se i cekajte porod koji ce biti uskoro… sretno😊

    J. 💙💙💙 sin
    Stiže braco😍 4.6 2024

    20.9.2023 +poz test
    25.9 prva beta 94, 27.9 druga beta 258
    17.10.2023 💛💛💛kuca srceko
    [tickerfactory.com]

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.