Kako se netko može odreći svog djeteta?

Pregledaj članak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar josipa_vg

    josipa_vg

    Broj poruka: 52

    Prijavi adminu

    Ja stvarno ne znam kako se netko može odreći svog djeteta. Nikad mi to nije bilo u potpunosti jasno, pogotovo sad kad sam trudna.
    Imam osjećaj da kad bi to napravila da bi otišao jedan dio mene, ko da bi mi netko srce iščupao, jednostavno bi osjećala tu neku prazninu u sebi.
    Jer nema ljepšeg osjećaja od onog kad osjetiš da je nešto u tebi, neki leptirić koji te škaklja, koji te više puta dnevno pozdravi i “kaže” mama, dobro sam!

  • Avatar antonio

    antonio

    Broj poruka: 1335

    Prijavi adminu

    Svaka osoba koja se odrekne svog djetea za mene nije normalna,jer nema te stvari koje ja nebih napravila za svoje djete,moja djeca su meni sve na svjetu ona su moja dusa i tjelo oni su razlog zasto disem i da sam samohrana majka nebi se nikad odrekla svoje djece,ona majka koja ostavi svoje djete pa se pravda ja joj ne vjerujem jer za svoje djete normalna majka sve ce napravit,jedino nedaj boze da je psihicki bolesna ili smrtno bolesna onda necu nista rec ali ovako da sposobna majka ostavi svoje djete to za mene nije normalna osoba.Devet mj to djete zivi u nama teskom mukom dode na svjet pa kad onim rucicama te zagrli ma koja to majka ima srca napustit svoje djete.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.