Knjige za mame

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar sanjaradic

    sanjaradic

    Broj poruka: 10

    Prijavi adminu

    Bok cure/žene/majke! Koje knjige s korisnim savjetima za snalaženje s bebom preporučate? Općenito može preporuka za literaturu o bebama, odgoju u prvoj godini i sl.

  • branka

    Broj poruka: 15

    Prijavi adminu

    Bok Sanja! Meni je bila super knjiga Povezujuće roditeljstvo. Čitala sam ju prije poroda i baš mi je iz nje sve dobro sjelo i utjecalo na puno stvari vezanih za odgoj i brigu za bebu od prvih dana, o kojima prije nisam ni razmišljala. 
    Još mi je, za više praktične stvari - njegu, kupanje, pelene, bolesti, dojenje isl. - bila korisna Rodina knjižica koja se dobije u zagrebačkim rodilištima.

  • Avatar iva.sestakexblaskovic

    iva.sestakexblaskovic

    Broj poruka: 8

    Prijavi adminu

    Ja sam dobila Rodinu kjnizicu u rodilistu i puno je koristim, kao sto kaze branka - za prakticne stvari.
    Imam i druge literature, ali ta, Iz Rodina kljuna se zove, mi je nekako najdraza jer je jednostavno napisana. Svidja mi se i sto su je zapravo napisale razlicite mame, a ne neko srucno osoblje i zao mi je sto ne pokriva vise tema te sto neke postojece teme nisu opsirnije obradjene.

    Knjiga dr. Jovancevica, Godine prve, isto nije losa, ali draza mi je Rodina.

  • Avatar Švrćo

    Švrćo

    Broj poruka: 86

    Prijavi adminu

    “Što očekivati prve godine”, meni osobno odlična, jednostavno napisana, a nudi odgovore na sva moja pitanja oko bebice. Svakako za preporuku!

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.