Koje crtiće voli vaše dijete?

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Klokanica

    Klokanica

    Broj poruka: 649

    Prijavi adminu

    Koje crtiće voli vaše dijete? 
    Osam odgovora koje nam ostavite od četvrtka 12. prosinca do srijede 18. prosinca u 11 sati, nagradit ćemo Pepa Pig kompletom slikovnice i DVD-a: tri s ‘Pepinom i Georgeovom slikovnicom sa šarenim naljepnicama’, a pet sa slikovnicom ‘Kod zubara’. 
    Saznajte više: https://klokanica.24sata.hr/jaslicka-dob/igra-i-zabava/zabavne-i-poucne-peppa-pig-slikovnice-1026 [klokanica.24sata.hr]

  • margita

    Broj poruka: 2

    Prijavi adminu

    Evo već 2h gulimo, u temperatri, ispred tv gledajuć peppu pig kako skaće po blatnjavim lokvicama :) Jednostavno je obožavamo!

  • DOR

    Broj poruka: 4

    Prijavi adminu

    Moja četverogodišnja Eva najviše voli gledati Barbie crtiće.

  • Avatar darkosmb

    darkosmb

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Naša Tia voli sve bez razlike (kako koji dan). Neki dan je imala mini maraton sa Pikom, pa malo presječemo sa Winniem i Garfieldom i jučer Johhny Bravo (jednostavno obožava onaj glas kaj je Zuhra posudio :)

  • vida07

    Broj poruka: 8

    Prijavi adminu

    Pepicu <3, čim se probudi mama pusti mi jednu Pepicu, kad dođe iz vrtića mama puno Pepice molim…..stalno Peppa Peppa Peppa.

  • pletenica

    Broj poruka: 15

    Prijavi adminu

    neovisno o nagradi, moja Stela stvarno trenutno ima fazu Pepa prase, tako da smo svi u obitelji podijeljeni po ulogama…odmah nas je posložila budući nas ima 4 člana kao i u obitelji Pig :) tako da ona više nije Stela, jer Pepa ima malog brata Georga, pa je ona Stela-mali brat :) ne znam koliko će faza Pepe još trajati, ali valjda nećemo doći do faze “roktanja” :)

  • Avatar štrumfić

    štrumfić

    Broj poruka: 17

    Prijavi adminu

    Kod nas se Pepa Pig gleda godinama. Evo sada nam i mali braco poludio za Pepom. Mi smo isto kao Pepa obitelj. Starija kćer opet uz bracu gleda Pepu. Tu je još Timmy, gusjenica Tina, Bumba, Rory i Tomica….

  • plus6

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Najviše voli gledati Dora istražuje…po cijeli dan pjeva i skače i svi moramo raditi što nam Dora zapovijeda

  • gordana27

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    moja nećakinja je luda za tom malom prasicom, i svi o njoj sve znamo kako ima malog brata, kako se voli jako igrati i sve o blatnim lokvicama. mislim da bi bila presretna da dobije ovu nagradu!

  • ena028

    Broj poruka: 2

    Prijavi adminu

    moj sincic obozava gledati pocoya..ali smo mu nedavno stavili pepu..i jedan mu se crtic toliko dopao da se neprestano smije a i mi skupa s njim 

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.