Kontracepcija / kasna menstruacija

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • upomoc123

    Broj poruka: 5

    Prijavi adminu

    Postovani nakon odnosa sa deckom desilo se da je ejakulirao ( svrš) u mene, desilo se bili smo pijani. Nemam redovite cikluse u prosjeku do 30 dana. Nakon odnosa 9 sati kasnije sam popila tabletu ella one, dva dana kasnije sam povracala, cijeli tjedan sam imala mucnice tj ponekad me boljela mamo glava i trbuh. Napravili smo svaki dan one testove 4 dana ranije koji bi mogli biti tocniji, napravili smo na dan kada je morala doci menstruacija popodne test i bio je negativan, sada kadni vec 5 dana. Prije 3 mj isto sam popila ellaone tabletu i ona je kasnila 10 dana no međutim onda nije bilo ejakulacije.

    Molim za pomoc moje pitanje je kolko su ti testovi pouzdani? I da li je moguce da menstruacije uopce nebude ovaj mj.

    Jedino sto mi se pojavilo oko  tj. Dana kadnije smedi iscjedak. Trajao je oko 2 dana , isto par dana kasnije bijela sluz iz VAG. Hvala puno..

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.