Kozmetika za bebe

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Abbigail

    Abbigail

    Broj poruka: 4

    Prijavi adminu

    Koju kozmetiku koristiti? Da li je uopće potrebna? Štetni sastojci? Reakcije dječje kože na pojedine proizvode?

  • Avatar Abbigail

    Abbigail

    Broj poruka: 4

    Prijavi adminu

    Pozdrav mamice!
    Evo bliži se rođenje našeg sina, prva nam je beba i nekako sam zbunjena što se tiče kozmetičkih preparata… Ima more proizvoda, ekološki, bio, bez parabena, sulfata, alkohola….. Inače nisam baš za to da se dijete licka sa kojekakvim kremama ali ipak mislim da bi trebalo zaštiti nježnu kožu.
    Već duže vremena čitam i istražujem iskustva drugih mamica i njihovih beba sa pojedinom kozmetikom, i nekako najmanje negativnih iskustava je sa weledom… Zanimaju me vaša iskustva, da li ste koristili nešto od kozmetike, ili samo čista voda i eventualno nekakvo ulje, bademovo?

  • Avatar dea32

    dea32

    Broj poruka: 1561

    Prijavi adminu

    Ja za bebaca koristim kokosovo ulje kojeg dodam u vodu za kupanje. S tim da ga kupam 1 ili 2x tjedno jer ima dermatitis. Za guzu jgl ili nivea kremu sa cinkom.
    Za curu koristim Mixa gel za tusiranje i hipp sampon za kosu. I jedno i drugo je bez parabena, sapuna, alkohola i svih ostalih cudesa.

    [lilypie.com]

    [lilypie.com]

  • Avatar MiaMia34

    MiaMia34

    Broj poruka: 7

    Prijavi adminu

    Cista voda za pranje, nivea s cinkom za guzu i obično baby ulje za pregibe ako su suhi. 

  • tea1990

    Broj poruka: 19

    Prijavi adminu

    Ja u vodu stavljam par kapi bademovog ulja koza bude lijepo mekana a kosu sa becutan samponom posto ima puno kosice i predivno mirise. Inace beba ima 4 tjedna i nikakve alergijeske reakcije nije bilo… sve je super :)

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.