Moguća trudnoća

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • lina_14

    Broj poruka: 14

    Prijavi adminu

    Da li je moguće zatrudnjeti tjedan dana prije menstruacije,s time da dečko svrši u mene?

  • Avatar Deic17

    Deic17

    Broj poruka: 242

    Prijavi adminu

    Drage moje! 
    Prije svega, drago mi je da postoji ovakvo mjesto gdje si mozemo dijeliti savjete i razmjenjivati nasa iskustva i naravno bodriti jedna drugu…naime, ciklus mi traje 28 dana, tocan kao svicarski sat, jajnici i maternica u odlicnom stanju…prosli mjesec smo dragi i ja krenuli sa aktivnim radom bebana, zadnju menstruaciju sam imala 18.1, te nakon toga se odmah bacili na posao…prateci cervikalnu sluz, kada ju je bilo najvise, je bilo sa 25 na 26.1…29.1 mi se povecala temperatura na 37, koja je prisutna i danas…od sipmtoma skoro, pa da i nemam nista, osim onih uobicajenih za vrijeme PMS-a (povecane grudi, te povecani apetiti)….jedino sto sam zamijetila je normalni bijeli iscjedak, u normalnim kolicinama, tu i tamo kao neko skakljikanje u jajnicima…vjesticura mi treba doci 12.2 i nadam se da ju necu ni vidjetiii, dosadila mi je visee…a vi curke? Imate nekih simptoma? 😊🤗🤗

    🙋‍♀️28 💑 31 🙋‍♂️
    Od 1.1.2022, folna kiselina, vitamin c, zeljezo
    10.2.2022., biokemijska trudnoca

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.