Moram li na rođendan svog djeteta pozvati braću i sestre onih koji dolaze na proslavu?

Pregledaj članak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Mirna_LaVentura

    Mirna_LaVentura

    Broj poruka: 6

    Prijavi adminu

    Dragi svi,
    ova tema je dosta individualna. Ukoliko se dijete ne druži s braćom i sestrama njegovih prijatelja ne vidim razlog njihovog pozivanja. Oni su znači ili mlađi ili stariji od slavljenika, a kao dugogodišnji animator mogu reći svoje iskustvo da nije ista animacija, igre, teme i sl. za svaku dob. Također, dodatni problem je, skoro kao i uvijek, financije. Većina, a možda i sve igraonice imaju ograničen broj djece koji ulazi u paket (15-20 djece), a svako dodatno dijete se naplaćuje po 4-5 eura. Poznato je svima da su igraonice svakako već dosta preskupe i bez dodatnih troškova, pa u situaciji gdje morate, imate potrebu ili želite pozvati i braće i sestre prijatelja vašeg djeteta možete iznajmiti animatore da u vašem domu, vrtu, javnom mjestu … organiziraju rođendan. Niste ograničeni brojem djece i financijski je isplativije. Ako će Vam ikada trebati takva usluga slobodno se javite na Instagram profil LaVentura (@laventura.hr) • Instagram photos and videos [instagram.com] ili Facebook stranicu LaVentura | Zagreb | Facebook [facebook.com]. 
    Lijep pozdrav

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.