Neobična promjena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Deleted user

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Poštovani imam zanimljivu priču za ispričati i zanima me vaše mišljenje i predviđanje što bi se moglo dogoditi. Naime suprug i ja imamo kćerkicu od 5.5 godina. Ispočetka kao i obično sve bude u redu ali nakon nekoliko godina isplivale su razlike u osobnosti, pogledima na život, vrijednostima i došlo je do razilaženje nakon jednog događaja koji sad nije u fokusu priče. To je bilo prije godinu dana kada je dijete imalo 4 godine. Pošto sam uzela kredit na svoje ime jer imam relativno dobra primanja, pitala sam ga želi on ostati u stanu ili ću ja ostati u preuzeti i kredit, i režije i sve na sebe samo da se moramo razdvojiti na neko vrijeme dok ne vidimo želimo li i možemo preći ‘nepremostive’ razlike ili se razvesti. On je rekao da mu je to previše i vratio se roditeljima na drugi dio grada 15km daleko. Dijete je ostalo kod mene, ostalo u svom vrtiću tata je dolazio kad god je htio, mogao je čak i prespavati da njoj ispunimo želju, uglavnom ostali smo u dobrim, skoro prijateljskim odnosima i išli na razna savjetovališta da pokušamo spasiti brak. Kako je vrijeme prolazilo i mi se ‘tražili’ tako smo sve udaljeniji postajali i on je nakon više od godinu dana rekao da želi razvod jer moramo nastaviti dalje sa životom, tu počinje Santa Barbara. Kod pravljenja plana u CZSS predložio je plan da se dijete seli kod njegovih roditelja u kuću. Da je ja viđam svaki drugi vikend i jednom preko tjedna, klasična Hrvatska priča, ja sam predložila da se on proba preseliti bliže djetetu i da usvojimo podijeljeno skrbništvo, tjedan/tjedan. Još bi napomenula da za ovih godinu i pola dok živimo odvojeno nije platio ni kunu za dijete pa me zanima ima li dijete tu kakva prava za potraživanje? Ostalo će biti drugi sudski postupak jer stan koji plaćam na kredit je pola njegov, ali bi se za sad zadržala samo na temama vezanim u skrbništvo i eventualne zaostatke alimentacije. Nadam se da će ovo pročitati neka osoba sa iskustvom koja zna kako ovakve stvari inače završe. Unaprijed zahvalna. Marija

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.