Nisam se zamišljala kao majka četvero djece

Pregledaj članak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar djeca

    djeca

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Čestitam Katarina na krasnom članku. Majka sam petero djece i uvijek volim pročitati kada majke s više djece znaju lijepo pisati o svojoj višečlanoj obitelji. Sve što ste napisali ja potpisujem kao majka čija su djeca sada već odrasla i kao što Vi kažete i u šezdesetoj se nadate da ćete moći reći da ste sretni što imate brojnu obitelj. Ja to zaista mogu reći i samo zato pišem ovaj komentar sa željom da i dalje uživate i doživite što ja doživljavam svaki dan. Nikad se nisam bojala fizičkog napora ali sam bila nesigurna u svoje odgojne sposobnosti. Vidim da Vi odlično radite na svom životnom djelu a želim Vam puno ljubavi koja je jedino što nam na kraju svima ostaje. U velikoj obitelji kako lijepo reče pjesnik Enes Kišević u svojoj pjesmi: “Ljubasv se množi, zbraja i djeli oduzeti je ne može ni smrt. U ljubavi postajemo čovjekom zreli…..”

  • Avatar Andydea2

    Andydea2

    Broj poruka: 73

    Prijavi adminu

    Predivan članak..potpisujem svaku tvoju rijeć Nikolina. Majka sam troje dječice i 4.na putu. Prošli smo puno životnih puteva,puno odricanja i žrtve..ali danas smo moj suprug i ja ponosni roditelji. Ni ja nikad nisam mislila da ću prvo roditi sa 17 god.,pa sam rodila!,a još da mi je netko reko da cu do punih 30. roditi i četvrto…nebi mu vjerovala !-samo se nadam da će tako i ostati,evo sad sam trudna 9tj. Imali smo i jedan mis ab. i nismo ni nakon toga odustali. Prioriteti su mi se kroz život potpuno promjenili..posvetila sam se skroz svojoj obitelji i ne žalim za ničim..dapače sretna sam i potpuno ispunjena žena !

  • Avatar leana24

    leana24

    Broj poruka: 65

    Prijavi adminu

    Slazem se s tobom u potpunosti. I ja sam slicno razmisljala u 20. ima i imala sam slican zivot kao i ti.
    Sada cekamo 4. dijete i mogu reci da nema nicega na svijetu sto bi me cinilo sretnijom nego sto me cini moja velika obitelj. Naravno nisam se odrekla svog posla ali sve je nekako na cekanju. I kad pogledam oko sebe vidim da nisam nista propustila, dapace. Koliko mojih kolegica su uspjesne poslovne zene a same i nesretne.

  • nama

    Broj poruka: 12

    Prijavi adminu

    inspirativno!

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.