'Odbila sam epiduralnu, a onda požalila'

Pregledaj članak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar SweetDee

    SweetDee

    Broj poruka: 4

    Prijavi adminu

    Mogu se samo smijat na ovo…ja kad sam rađala nije bilo niti jednog anesteziologa u bolnici!!! To je u Virovitici pa je opravdana izjava - Ako želiš umrijet idi u Virovitičku bolnicu…na kraju nakon 4 sada tiskanja na dripu sm pala u nesvjest pa su mi djete doslovno išćupali ručno iz mene…APGAR joj je bio 8/10 zbog deformacije glave!!! Hvala Bogu sada je dobro ali ima rupice na srcu a sad čega je to posljedica neznam…odurni su ti doktori…idući put rtađam kod privatnika.

    Mac : I´m not fat! I am simply cultivating mass!
    Dennis : Then stop cultivating and start harvesting!!!!!

  • Trudnica 2

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    I meni su u Petrovoj bolnici ponudili epiduralnu inace bi po rijecima anesteziologinje rađala tri dana jer sam se slabo otvarala a vodenjak pukao sam.U trudnickoj mi pise trajanje poroda 16 sati ! Uf,uf..za mjesec dana nam dolazi jos jedan clan.. I ja nacitana o stanju po rodilistima ne znam sta da mislim(strah me) jer pri prvom porodu nemam losih iskustava s osobljem i nadam se da cu i za ovaj porod imati isto misljenje.

  • Avatar pinkich

    pinkich

    Broj poruka: 66

    Prijavi adminu

    Gledam sliku i vidim cura mi poznata i onda se sjetim da smo skupa isle u osnovnu skolu. Kladim se da je prijateljica sa dvoje djece bila Zorica. :)

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.