Ovih 5 društvenih vještina mogu pomoći djeci lakše sklopiti prijateljstva

Pregledaj članak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • nira999

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Pozdrav, moje ime je Nira Shalom i želim sa svijetom podijeliti dobre vijesti o tome kako sam vratio svoju bivšu ljubav. Bio sam shrvan kada me je ljubav prošlog mjeseca ostavila zbog druge djevojke. Međutim, prijatelj me upoznao s Baba Waleom da Wisemanom, velikim glasnikom. Ispričao sam svoj problem Baba Waleu, objašnjavajući kako me ostavila bivša ljubav i kako mi treba posao u velikoj tvrtki. Uvjeravao me da sam došao na pravo mjesto, gdje ću dobiti ono što mi srce želi bez ikakvih nuspojava. Rekao mi je što da radim, a nakon što sam slijedio njegove upute, moja ljubav me nazvala u sljedeća 2 dana, ispričavajući se što me prije ostavila. Tjedan dana kasnije moja željena tvrtka pozvala me na razgovor za mjesto supervizora. Oduševljen sam što mogu sa svijetom podijeliti kako mi je Baba Wale pomogao ispuniti želju mog srca. Baba Wale je stručnjak za sve vrste čarolija i dobre magije. Ako trebate bilo kakvu vrstu pomoći, kontaktirajte Baba Walea na babawalewiseman01@gmail.com Whatsapp: +2348136951551 viber: 2348136951551

      Zahvali mi poslije!

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.