Poliklinika Podobnik

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Tinčica3

    Tinčica3

    Broj poruka: 234

    Prijavi adminu

    Pozdrav mame!
    Ima li koja iskustva sa porodom u poliklinici Podobnik?
    Nakon prvog horora od poroda sam odlucila roditi privatno. Ima li tko da je bio?

  • anameri

    Broj poruka: 236

    Prijavi adminu

    Šogorica rodila dvoje djece dogovorenim carskim rezom i sve odlicno proslo, a ja operirala laparoskopski vanmaterničnu te mi je izvađen desni jajovod.
    Ja imam samo riječi pohvale za Podobnik, od doktora do sestara. ❣❣

    <a href="https://lilypie.com/ [lilypie.com]“><img src=”https://lmtf.lilypie.com/EoQ2p2.png [lmtf.lilypie.com]“ width=”400“ height=”80“ border=”0“ alt=”Lilypie

    Maternity tickers" /></a>
    Stiže nam curica Eva 🌸💝

    32+6 tt. 2231 g - VELIKA CURICA🌸🌸🌸
    36+0 tt. 3240 g 🌸
    31.10. Stigla je Eva 🥰 u 9:15

  • Anchika

    Broj poruka: 37

    Prijavi adminu

    Ja sam rodila vaginalno pod epiduralnom tamo u ozujku i sve je presuper bilo. Babica skroz uz tebe cijelo vrijeme, anesteziolog stalno na raspolaganju, lijecnici korektni i strucni,   sestre humane i spremne odgovoriti na sva pitanja o njezi bebe i sve demonstriraju i vise puta, sobe uredne i ciste, ne forsiraju carski ako nije potreban, niti pod svaku cijenu ne fosriraju vaginalni ako vide da ne ide ili iz bilo kojeg razloga rodilja ne zeli i ne forsiraju dojenje ko manijaci, pitaju te zelis li, ako zelis dobiti ces poduku milijun puta bolju nego u susjednoj bolnici “prijatelju djece”. Tako bi trebao izgledati porod u svskoj,bolnici jer su oni tu zbog mame i bebe, a ne obrnuto.

  • Avatar Julie

    Julie

    Broj poruka: 1971

    Prijavi adminu

    Anchika

    Ja sam rodila vaginalno pod epiduralnom tamo u ozujku i sve je presuper bilo. Babica skroz uz tebe cijelo vrijeme, anesteziolog stalno na raspolaganju, lijecnici korektni i strucni, sestre humane i spremne odgovoriti na sva pitanja o njezi bebe i sve demonstriraju i vise puta, sobe uredne i ciste, ne forsiraju carski ako nije potreban, niti pod svaku cijenu ne fosriraju vaginalni ako vide da ne ide ili iz bilo kojeg razloga rodilja ne zeli i ne forsiraju dojenje ko manijaci, pitaju te zelis li, ako zelis dobiti ces poduku milijun puta bolju nego u susjednoj bolnici “prijatelju djece”. Tako bi trebao izgledati porod u svskoj,bolnici jer su oni tu zbog mame i bebe, a ne obrnuto.


    Pa sad, nije bas pravilo. Ima divnih iskustava iz drzavnih bolnica, a ovdje ce ti ljubit guzicu jer im za to iskesiras 30 000 kn. Sto se tice carskog prosjek im je 71% naspram vaginalnog. 

    [lilypie.com]

  • Avatar Lolla_

    Lolla_

    Broj poruka: 20

    Prijavi adminu

    Hvala za ove informacije! Ja sam čula sve najbolje od dvije poznanice koje su tamo rađale. 
    Koja je okvirno cijena onih pregleda pred sam porod / ctg-a i sl? 
    I što ti je trebalo za “trudničku torbu” za bolnicu? Kažu sve se tamo dobije, ali pretpostavljam da trebaju neke osnovne stvari?

  • Anchika

    Broj poruka: 37

    Prijavi adminu

    Cijena tih pregleda pred sam porod je cca 400 kn, nama su cak i neke dali gratis i jos sam ja bila jedan dan duze u bolnici nakon poroda i to isto nisu naplatili. 

    Lolla_

    Hvala za ove informacije! Ja sam čula sve najbolje od dvije poznanice koje su tamo rađale.
    Koja je okvirno cijena onih pregleda pred sam porod / ctg-a i sl?
    I što ti je trebalo za “trudničku torbu” za bolnicu? Kažu sve se tamo dobije, ali pretpostavljam da trebaju neke osnovne stvari?

    Treba ti cetkica za zube, pasta i tvoja osobna kozmetika koju koristis ( imas tamo njihov gel za tusiranje, ali meni je moj bio drazi), dobijes tamo sve: uloske, jednokratne gacice, spavacicu (ja sam nosila svoju, na kraju ju nisam obukla jer su njihove prakticne i svaki dan ti donesu novu), slape (meni su moje ipak bile draze, al tu je problem u meni😉), rucnike i za bebu dobijes sve: pelene, kremu za guzu, gaze za pupak i beba dok je u bolnici nosi njihovu robicu, muz ti na dan izlaska donese robicu za bebu i tebe (tj. ja sam isla u istoj kojoj sam dosla). 
    Sretno sa porodom 😊

  • Avatar Tinčica3

    Tinčica3

    Broj poruka: 234

    Prijavi adminu

    Hvala puno na odgovoru, u utorak idemo kod njih na prvi pregled u 30tt, nakon toga 35, pa u 38 slfolazimo u Zg cekati porod ako sve bude u redu.
    I moja zelja je prirodno roditi ali ovaj puta obavezno uz epiduralnu. S tim da ne inzistiram na prirodnom ukoliko ima opravdanih indikacija za carski (kao sto je trebao biti prvi) 
    Drago mi je da se sve s njima da dogovoriti, suprug moze biti na porodu? 

  • Avatar Omerta

    Omerta

    Broj poruka: 1479

    Prijavi adminu

    U subotu ujutro imaju dane otvorenih vrata. 
    https://www.podobnik.hr/novosti/dan-otvorenih-vrata-prva-subota-u-mjesecu-2019/ [podobnik.hr]
    Ja se nadam da cu ici, posto bi dragi da drugo tamo rodim.. prvo smo na Sv.Duhu i njemu kao strancu je to bilo onako “izgubljen u prijevodu” iskustvo! 

    Be the change you wish to see in the world..


  • Avatar Tinčica3

    Tinčica3

    Broj poruka: 234

    Prijavi adminu

    Evo ovdje cu pisati dojmove i iskustva, pa nek se nadje ako nekome zatreba.
    Dakle jucer sam bila na prvom pregledu u poliklinici.
    Trudna sam 30+1
    Dosla sam 15ak min ranije. Sestra me primila nakon 2-3 min i uzela sve podatke, izmjerila tlak, izvagala me i izvadila šećer iz prsta. Nakon toga me spojila na ctg i pozvala muža da mi pravi društvo. Kad smo zavrsili sa ctg-om pricekali smo koju minutu u čekaonici da bismo obavili pregled.
    Sama sam usla u ambulantu. Pregled je obavio prof. Podobnik. Prvo smo se upoznali, malo popricali o prvom porodu. Objasnila sam mu svoje strahove i zelje. Prof. Podobnik je napravio vaginalni pregled, cervikometriju, i abdominalni ultrazvuk. Objasnjavao mi je vrlo detaljno sve što radi i koji dio pregledava. Pozvao je i supruga da mu pokaze bebu. Uslikao nam je nekoliko krasnih slika. Sve spremio na CD i isprintao. S obzirom na urednu trudnocu i uredan razvitak bebe rekao je da nemam brige, da je sve u savrsenom redu i da bih trebala imati jedno lijepo iskustvo vaginalnog poroda sa epiduralnom (koju ja zelim) i da se vidimo za mjesec dana. 
    Prvi dojmovi su i vise nego odlicni. Smirena sam, sretna i ulijevaju mi povjerenje. Vrlo su srdacni i pristupacni, te su i sestra i profesor odgovarali na sva moja pitanja sa osmijehom, strpljenjem i razumijevanjem. Za sada bez greske. 

  • Avatar anavicro

    anavicro

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Mi smo se bili odlučili za porod tamo. Do zadnjeg dana sam bila uvjerena da ću roditi vaginalno, no na preporuku liječnika na zadnjem pregledu, dogovorili smo carski za sljedeći dan. 
    Dobiješ točne upute što i kako, na dan poroda te smjeste u tvoj apartman, daju ti sve što trebaš, i polako te pripremaju. 
    Porod je bio pod spinalnoj i što je najvažnije meni bilo u tom trenutku, samnom je bio I dragi. Što se tima tiče, imam samo pohvale. Unaprijed ti kazu ako ces osjetiti nešto za vrijeme carskog. I dobiješ svoje dijete na prsa dok si još na stolu.
    Nakon toga ti pomognu oko svega s bebom, sve te nauče vezano za bebu (držanje, mijenjanje pelena, kupanje, previjanje pupka…) , vlastitu njegu i dojenje. 
    Pomognu ti hodat, na wc, oprati, ma sve sto treba i to bez ikakvog problema, negodovanja, cekanja. 
    Uz sve to imas pisane upute sa osnovnim stvarima sto i kako kad dodjes doma. I broj telefona na koji možeš zvati ako je nešto hitno.
    Dragi je provodio većinu vremena s nama sto je punon značilo i meni i njemu. Nama je vrijedilo svaku kunu. 

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.