Poruke za bake i djedove

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Klokanica

    Klokanica

    Broj poruka: 649

    Prijavi adminu

    Što biste vi poručili bakama i djedovima svoje djece? Što vas najviše smeta, što najviše cijenite ili trebate od njih?

  • Avatar JeanGenie

    JeanGenie

    Broj poruka: 87

    Prijavi adminu

    Mislim da bi im poručila sa budu malo manje popustljivi. Mislim, ne mogu od njih očekivati da imaju jednake stavove i odgojne metode kao ja, ali mislim da bi trebali poraditi na tome da unuku koji puta kažu ‘ne’.
    Ono što najviše cijenim je briga i pažnja koju poklanjaju mom djetetu. Nisu baš najboljeg zdravlja i zaista cijenim što su se odlučili da mog sin čuvaju do njegove treće godine.

  • Avatar TataX3

    TataX3

    Broj poruka: 6

    Prijavi adminu

    Bakama i dedama treba kao prvo biti jasno da ne smiju narušavati autoritet roditelja tako što će ići protiv njihovih odluka. Na taj način će od malih nogu naučiti djecu manipulativnim taktikama . Ako smatraju da nešto ne radite dobro onda neka to kažu direktno vama i neka s vama to rasprave.

    Powered by Dva dečka i jedna curica :-)

  • Avatar PeggySue

    PeggySue

    Broj poruka: 55

    Prijavi adminu

    Apsolutno se slažem sa tatomX3, moja djeca ne viđaju često bake i djedove jer su daleko no kada su skupa djeci  dopuštaju da rade što hoće. S druge strane kada su zajedno klincima se posvećuju maksimalno za što sam im zahvalna.

    happy mum

  • bebi55

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Gospođa iz Splita izgleda fantastično - imala je buran život pun obveza. Sada nema obveza i uživa u porodici. Davno mi je neka žena rekla da su joj unuci draži od djece - pitala sam zašto - kaže mi - bila sam mlada kada sam rodila, jurnjava za novcem, karijerom, rješavanje stambenog pitanja itd. a za djecu imaš najmanje vremena - njih ti razlozi ne zanimaju - žele roditelje. Sada kada sam baka i nemam nikakvih obveza unuci me imaju u cijelosti. Tako je to - na žalost.

  • nina.thedogwhisperer

    Broj poruka: 11

    Prijavi adminu

    Nasi nonici su super..I jedni I drugi…uvijek su pomogli I postivali nas odgoj I nikad nije bilo problema….nase kcer ih obozava 

  • Avatar darinka007@live.com

    darinka007@live.com

    Broj poruka: 15

    Prijavi adminu

    Ne dopuštam bakama i djedama da se miješaju u odgoj moje djece. Svaka njima čast, nemam ništa protiv njih ali njihove metode bi samo meni otežale život. Svoju djecu ni jednom nisam ostavila na čuvanje kod baka i djeda, uvijek sam ja bila s njima. Pa čak i kad bi otišla u rodilište rodit slijedeće dijete (imam ih troje), suprug bi sam ostao s njima. Jednom je moj sin napravio nešto što nije smio, upozorila sam ga na što je moja svekrva stala u obranu djeteta, čime je narušila moj autoritet pred djetetom. Ono što mi je bilo drago jest to što je i moj suprug odmah reagirao, i upozorio svoju majku da to više nikada ne ponovi. Suprug i ja smo složni oko toga da je najbolje da su djeca sa mnom kući bez obzira koliko ih bake i djede hoće čuvati.

  • Avatar brouhaha

    brouhaha

    Broj poruka: 28

    Prijavi adminu

    poručila bi im:
    vi ste imali svoju djecu i priliku da ih odgajate, ovo su moja djeca i ja odlučujem u vezi svega; vi se samo igrajte s njima

  • Avatar Frančo

    Frančo

    Broj poruka: 99

    Prijavi adminu

    Mi imamo sreću ili kako bih to već rekla da se u naš odgoj bake i djedovi ne mješaju.I oni sami kažu da je kod unučadi dobro što se malo poigraš s njima,pomaziš,..No kad je dosta imaju svoje roditelje pa  ih vratiš:D

  • biserka

    Broj poruka: 5

    Prijavi adminu

    ja cu biti samo baka…..died (nestao-iza rastave)…………ja cu biti ponosna baka

    bisera

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.