Povratak na posao-iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Anchika

    Broj poruka: 37

    Prijavi adminu

    Drage mame,
    moj prekrasni mališan ima 15 mjeseci i sutra počinjem raditi na novom poslu, dok sam bila na starom, odlučila sam da ću ostati s njim barem so drugog rođendana, ali mi se nenadano pružila prilika za posao koji sam željlela raditi od diplome (ima od toga 5 godina🙂 ). Teško mi je jer imam osjećaj da će misliti da ga je mama napustila i da će nestati sve one naše male sitnice iz naše dnevne rutine. Čuvat će ga teta čuvalica, a od nove godi e moja mama, koja ide u mirovinu, tome tješi. Kako ste vi prošle taj proces odvajanja i kako su mališani to prošli?

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.