Problemi u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • butterfly_29

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Drage žene,

    Trudna sam oko mjesec dana, međutim muče me grčevi u trbuhu oko tjedan dana, slično menstrualnim bolovima pa se bojim da nije nešto kako se spada. Čekam pregled ginekologa, samo se bojim da ne dođe do spontanog ili nešto…Jel imao tko takvu situaciju? Hvala

  • Avatar Aniee

    Aniee

    Broj poruka: 72

    Prijavi adminu

    Pozdrav! Meni je prvih mjesec dana stalno bilo “grčevito” i isto sam se pobojala da nešto nije u redu, ali koliko sam shvatila, to je normalno. Dokle god nemaš nikakvih krvarenja, sve je ok. Topla kupka, tuš, trebalo bi malo olakšati. Maternica se širi, raste, hormoni naglo rade 150 na sat :) 

    02/2024 💙🤱🏼

    [tickerfactory.com]

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.