Pubertet i ogledalo

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar JasnaD

    JasnaD

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Moj 13godišnjak je po prvi put zaljubljen, ali strašno nesiguran da li je dovoljno privlačan! Svaki dan u kuponici pred ogledalom provodi sate…Pokušavam ga uvjeriti da ljepota dolazi iznutra ali nije lako :(

  • Avatar PeggySue

    PeggySue

    Broj poruka: 55

    Prijavi adminu

    Draga JasnaD,  moja djeca su još mala pa nemam takvog iskustva, to me tek čeka…sačuvaj Bože ako će biti kao ja. Sjećam se sebe u toj dobi i svojih ludih kompleksa kojima sam izluđivala svoje roditelje i koji su mi danas smiješni. Moja mama se toliko trudila razbiti tu moju nesigurnost, ponekad bi uspjela a ponekad ne. Bila je uporna i nevjerojatno strpljiva i na tome sam joj zahvalna. A što da kažem više, proći će…Sretno!!!

    happy mum

  • Avatar mama2girls

    mama2girls

    Broj poruka: 30

    Prijavi adminu

    Ja se isto sjećam svog puberteta…kompleksa, opsesije nekim fizičkim manama. Ja sam to skrivala od svojih roditelja, a posebno mislim da je dječacima neugodno pričati o tome s mamom  Slažem se s PeggySue, ova trenutna opsesija ogledalom će jednom proći, nije lako biti tinejđer 

  • Avatar antea11

    antea11

    Broj poruka: 20

    Prijavi adminu

    Bolje da ga malo muči izgled, nego da je umišljen :)

  • Avatar Frančo

    Frančo

    Broj poruka: 99

    Prijavi adminu

    Sjeti se sebe kakva si bila pa ćeš onda razumjeti svog dečka i da li su tebi što značile riječi tvojih roditelja poput:

    Pokušavam ga uvjeriti da ljepota dolazi iznutra ali nije lako :(

  • Avatar Dubravka

    Dubravka

    Broj poruka: 8

    Prijavi adminu

    I moja 9-godišnjakinja se često gleda pred ogledalom i postavlja pitanja “jesam li debela?”, “jesam li lijepa?” itd. Isto tako pogledava u moju šminku i vidim da puno toga kopira od mene. I ja sam bila takva kao mala :-)
    Ali sam joj objasnila da nije bitno je li netko visok, nizak, lijep, ima naočale, frčkastu kosu ili pjegice. Bitno je je li dobar ili nije. I to je prihvatila. Primjetila sam, i to mi je drago, da pokušava zamisliti kako bi njoj bilo da joj se netko npr.ruga zbog toga što npr.nosi naočale (ne nosi ih).I to funkcionira.

  • Avatar mallamonika

    mallamonika

    Broj poruka: 5

    Prijavi adminu

    Bok svima, ovo je moj prvi komentar na klokanici, pa evo da vas sve pozdravim. :) Što se tiče naših tinejdžera, samo oprezno s njima u ovoj dobi jer su strašno osjetljivi na svoj izgled. Tek izgrađuju sliku o sebi i trebaju našu pomoć da ostanu u ravnoteži. ;)

  • mama@

    Broj poruka: 1365

    Prijavi adminu

    E sad, moje veliko pitanje je…kad današnja djeca ulaze u pubertet…???
    Sve granice su se pomjerile.
    Moj sin je sam 11 godina, ali smatram da je već sa 9 bio na nekom “ulazu” u pubertet

    [lilypie.com]

  • Avatar happymum2

    happymum2

    Broj poruka: 17

    Prijavi adminu

    Pusti ga nemoj mu smetati i daj mu malo prostora,svi dečki su takvi

    Just be happy all life

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.