Rana trudnoća ili?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Aca

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Lijep pozdrav svima! Da ne duljim, prošla mi je menga kasnila jedan dan, ali bila je čudna, trajala je jedva dva dana (srednje krvarenje, a inače jako krvarim bar 4 dana), a pms prije te menge bio je posebno čudan, javile su se i glavobolje koje inače nemam nikad, zatim često mučnine i nadutost (sve što prije nisam nikada imala prije menge), da ne spominjem probadanje I bol u području jajnika.. Sudeći prema ultrazvuku prije godinu dana, s jajnicima mi je sve u redu. pa je li moguće da je to u stvari trudnoća? Ili se moj pms samo odjednom pogoršao? Ne znam ima li to veze s mojom psihom (s obzirom da želimo bebicu, ali ne radimo na njoj jer nam je još malo prerano, no svejedno ni ne pazimo previše) ima li netko od vas da je imao krvarenje u ranoj trudnoci i da je to bilo moguce zamijeniti s mengom? 
    (test radim za 2 dana 😊)

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.