Rani ultrazvuk

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • betames12345

    Broj poruka: 7

    Prijavi adminu

    Pozdrav!😊

    Prvi put u životu pridružujem se forumu i nadam se da neću pisati u krive kućice. 🙈

    Nisam sigurna funkcionira li to na taj način da sve trudnice vide ovu temu, ali ako vide – prije svega, čestitam svima i želim da vam trudnoća lijepo prođe!!!

    Potvrđena mi je trudnoća, trenutno sam u osmom tjednu trudnoće. Ovo je moja prva trudnoća, nisam ih imala ranije, imam 27 godina. Sve mi je novo, prilično sam zbunjena, ali u svakom slučaju i muž i ja htjeli smo bebu. Iz drugog pokušaja nam je uspjelo. Prvi ultrazvuk bio je 28.11. kad sam bila nepunih 8 tjedana. E, sad… Beba je velika, tako kaže dr, možda i malo veća od u tim tjednima očekivanog i srce je hvala Bogu snažno <333 

    Međutim, doktorica je krenula dalje s ultrazvukom i onako usputno dobacila Da vidimo… Ima li još jedno? Ja sam automatski odvratila Ma neeema! (Blizanci baš i nisu u našoj obitelji, a ako i jesu, to su daleka koljena za koja ni ne možemo znati pripadaju li našoj grani…) Liječnica je na to odvratila: Hm, jeste sigurni? I to je bilo to. Pokraj bebe koju je izmjerila i čije smo otkucaje čuli, nalazio se još jedan tamni krug, ali kako mu liječnica priđe, tako on doslovce nestane. Nismo primijetili da se ista nalazi u njemu. Liječnica nije negirala mogućnost blizanaca, a nije ga ni izravno rekla, ostalo je na tomu što je rekla, uslikala nam je vidljivu bebu i na toj fotografiji se ni ne vidi taj drugi manji crni kružić. 

    Mislim, znatiželjna sam! Naišla sam na neke fotografije ranih ultrazvuka kod blizanacke trudnoće i poooprilicno nalikuju na to što smo mi vidjeli na ekranu! Je li netko imao slično iskustvo i čime je rezultiralo? Buduci da je ovaj ultrazvuk bio vaginalni, postoji li mogućnost da se ova druga beba nije vidjela od prve? Postoji li uopće mogućnost da su, možda, dvije bebe u pitanju? 🙈

  • Avatar M-P

    M-P

    Broj poruka: 650

    Prijavi adminu

    Hej .. mozda da dodes na ljetne bebe 2024 .. tamo nas ima jako puno 

    Ciklusi 28-30 dana
    Radimo od 9/23
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

    [tickerfactory.com]

  • betames12345

    Broj poruka: 7

    Prijavi adminu

    M-P

    Hej .. mozda da dodes na ljetne bebe 2024 .. tamo nas ima jako puno


    Super, hvala! Ne snalazim se baš 🙈 Mislila sam da moram otvoriti novu temu.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.