Trudnoća?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ana.ptt.223

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Dobar dan poštovane!
    Zanima me jedna stvar. Dečko i ja smo počeli imati nezasticene odnose, prvi smo imali prije 20ak dana, a od tada smo sigurno jedno 5/6 puta imali odnos bez ikakve zastite. Cak i na dan ovulacije (prije 3 dana), kada je svršio doslovce milisekundu nakon sto je izvadio. Kad ga je obrisao nastavili smo. Inače prakticiramo ‘pull out’ metodu i nakon što obriše iscjedak nastavimo. Dosta smo mladi ali nismo tinejdžeri, oboje volimo djecu. E sad, imam simptome kao što su grčevi u trbuhu (već 2 dana), umor i laganu mučninu danas. Možda je malcice prerano za simptome ali nije nemoguće jer nam je svaki odnos u 1 mjesecu bio nezaštićen.
    Lp :)

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.