Trudnoća ili ne?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mrshundin

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Vjerojatno je vrlo glupo pitanje, no paranoična sam tako da ću pitati. Imam neredovite menstruacije, odnosno svaki ciklus mi drugačije traje. Naime, imala sam zaštićen spolni odnos u sredini 12. mjeseca (kondom nije pukao) te nakon toga 2 menstruacije. Meni se zadnjih nekoliko dana javlja mučnina pa sam počela paničariti da sam trudna 😅. Zanima me postoji li mogućnost trudnoće?

  • Avatar Lida 🍀

    Lida 🍀

    Broj poruka: 995

    Prijavi adminu

    Ne postoji

    🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

  • ivanaž

    Broj poruka: 4

    Prijavi adminu

    Pozdrav svima😊
    Menstuacija mi izostaje 12 dana uradila sam test pokazala je se blijeda pozitivna linija pricekala sam jos minutu kada sam pogledala nestala je sa testa zanima me jesam li trudna?Hvala…

  • Avatar SweetDream15

    SweetDream15

    Broj poruka: 286

    Prijavi adminu

    Moguće pošto je toliki izostanak M. Neznam zašto je nestala crtica, koji test ste koristili? Ali najsigurnije da kupite drugi bolji test  pa budete sigurni. :)

    👩‍💼 25
    🤵 29
    L 06.11 - happiness 🍀❤️
    [lilypie.com]

    [tickerfactory.com]

  • ivanaž

    Broj poruka: 4

    Prijavi adminu

    SweetDream15

    Moguće pošto je toliki izostanak M. Neznam zašto je nestala crtica, koji test ste koristili? Ali najsigurnije da kupite drugi bolji test pa budete sigurni. :)


    Pinotest sam koristila😄

  • amaq

    Broj poruka: 13

    Prijavi adminu

    Pozdrav svima,
    za sve koje ste prosle i prolazite trudnocu, imam pitanje.
    Jeli itko ikad imao zelucane probleme,ne mislim na mucninu i povracanje,nego doslovno gastritis-stezanje i bol u zelucu, kao rani simptom trudnoce?
    Nadam se da ce mi menga izostati za 6 dana, a unazad 4 dana su se odjednom nicim izazvani javili jaki ostri bolovi u zelucu (uz umor i zivcanost) pa sam mozda pomislila da je to jedan od neobicnih simptoma?
    Dakle nisam nista krivo i neobicno pojela, nisam pod stresom, nisam nikad imala problema sa zelucem i sad odjednom to  

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.