Učiteljica upozorava roditelje: "Ne šaljite djecu u školu s pozivnicama za rođendane!"

Pregledaj članak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mariska

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Slažem se da se pozivnice ne djele u razredu pred svom djecom ako iste nisu pripremljene za svu djecu. Naime smatram da ne moras pozvati svu djecu iz razreda ali da onda te pozivnice treba dostaviti drugim kanalima ili na drugom mjestu. Djeca budu povrijedena, nije im jasno zasto nisu pozvani pa preispituju sebe. Roditelji molim vas da prije nego skacete na prvu stavite sebe i svoje dijete u tu situaciju, sigurna sam da ni njemu/njoj a ni vama ne bi bilo ugodno. Takoder uzmimo u obzir i da nismo svi isti niti imamo iste reakcije.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.