Utjecaj covida na trudnoću

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ana777

    Broj poruka: 27

    Prijavi adminu

    Potreban mi je savjet jer sam dosta splašena, prva mi je trudnoća, zadnja M je bila 21.12., na prvi pregled sam išla kad sam bila 5+4 i doktor nije ništa vidio (ni gestacijsku ni ništa), taj dan sam radila betu koja je bila 1700 i za 74 sata jer je bio vikend sam opet radila bila je 5300 i kod privatnika sam otisla na ultrazvuk koji je vidio gestacijsku rekao da je velicina za 5. tjedan trudnoce i da je sve u redu. Nakon toga dobila sam koronu kojs kratko je trajala i nisam imala nikakve ozbiljne simptome ali nisam cijepljena. 3  dana prije kontrole na koju me narucio doktor ovaj iz doma zdravlja pojavio mi se smedi iscjedak, od prvog pregleda je proslo dva tjedna. Na pregledu sam rekla doktoru da sam imala koronu i odma me pitao da li sam cijepljena, rekla sam da nisam i on je rekao da ne vidi plod, a da bi se vec trebao vidjeti i da je to zbog toga sto nisam cijepljena a imala sam koronu i jos je rekao da ima jako puno spontanih kod zena kaj se nisu cijepile i da napomenem nije mi radio vaginalni ultrazvuk vec ovaj preko trbuha (trebala bi biti 7 tjedana trudnoca) . Zatim mi je prepisao duphastone 3x1 i rekao da dodem za dva tjedna jer mozda je kao trudnoca manja ali da vjerovatno nece biti nista od toga. Nije mi rekao ni da li trebam mirovati ni nista. Sinoc navecer dok sam bila na wc sam primjetila mrlju svjeze krvi na papiru, poslije vise nije isla krv samo ponovno smedi iscjedak. Narucila sam se u ponedjeljak kod privatnika posto on ima ipak bolje aparate pa da vidim sta on kaze za svaki slucaj. Ali zanimaju me vasa iskjstva sa covidom i da li je to utjecalo na trudnocu? I da li imate kakav savjet za mene?

  • Avatar Rose.

    Rose.

    Broj poruka: 1403

    Prijavi adminu

    Pozdrav, soc.doktor ti je koma… rec da “vjerojatno neće biti ništa od toga” je na razini nule… koristi terapiju kako ti je prepisao i Odi molim te po drugo mišljenje. Držim fige da sve bude u redu. 

    💗💙💙
    [tickerfactory.com]

  • Avatar Rose.

    Rose.

    Broj poruka: 1403

    Prijavi adminu

    Potpisujem ovo od Keysi. 

    💗💙💙
    [tickerfactory.com]

  • teichmmb

    Broj poruka: 128

    Prijavi adminu

    Nemam komentara na tvog doktora ali znam da njemu više ne bih išla jer očito pojma nema. Imala sam koronu čim sam saznala za trudnoću i sve ok s bebom, znači korona ne utječe sama po sebi na plod niti povećava broj spontanih pobačaja. To su mi potvrdila 2 ginekologa kod koja idem. 
    Preporučujem da odeš privatno na pregled.

    👱‍♂️ Adrian
    🧑‍🦲 Noel

  • Ana777

    Broj poruka: 27

    Prijavi adminu

    Hvala vam na savjetima utjesile ste me. Definitivno cu pocet ic kod privatnika, narucena sam u ponedjeljak. I ja sma ostala u šoku jer cim sam dobila koronu sam citala po internetu i svugdje je pisalo da ne izaziva spontani i onda dodem kod gin i odma pocne pricat kak ima puno spontanih jer se zene nisu cijepile, uzas. Pijem sada te tablete sta mi je dao i pokusavam sto vise mirovati. Nemam nikakvih bolova i osjecam se skroz dobro jedino me taj smedi iscjedak muci. Hvala vam puno na savjetima, u ranim sam dvadesetima i vecina mojih prijateljica ni ne razmislja jos u trudnoci pa nemam koga bas ni pitati. Jedva cekam taj ponedjeljak da saznam sto se tocno dogada 😬

  • Ana777

    Broj poruka: 27

    Prijavi adminu

    Evo bila sam kod privatnika i vidio se plod i srce kuca i kaze da je sve u redu, reko mi je d apopijem duphastone do kraja i dao mi jos nesto za mazanje. Uglavnom trazila sam ga da mi on od sada vodi trudnocu nema sanse vise da cu ic kod ovog socijalnog u soku sam. 

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.