Vrijedna donacija Dječjoj bolnici Srebrnjak

Pregledaj članak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • kiki46

    Broj poruka: 16

    Prijavi adminu

    Imaju sve mogućnosti za lječenje djece, ali im je osoblje (svaka čast pojedincima) “razvodnjeno” (termin kojim se poslužila naša pedijatrica). Dijete vodim na redovne kontrole od prve godine života. Od 12./2013. mala neprekidno kašlje, a oni naprave samo spirometriju, koju dijete od 5 godina ne može ispravno izvesti., te ju doktor posluša i kaže “dijete ima predispozicije, da bude alregičar, ali to nije). Svaki put je pregledava drugi liječnik. na zadnjem pregledu doktor joj je dao Singulair s napomenom ”ako joj pomogne onda je alergična, a ako ne, onda ne znaju što se dešava.Mala je od Singulaira počela povračati. Klinička slika pokazuje da je dijete alergično, ali alergo testovi su negativni.Prije 2 tjedna pedica joj je dala Flixotide, jer nije više mogla gledati kako se dijete muči. I od tada mala ne kašlje, ne šmrca i ne povraća puna dva tjedna. Eto vam stručnosti na Srebrnjaku.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.