Zašto bebama ne smiješ davati med?

Pregledaj članak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kristinchitza13

    Broj poruka: 3

    Prijavi adminu

    Kakve su ovo poluinformacije? Med je jedina sterilna hrana na cijelom svijetu! I tko je i gdje dokazao da med ima spore ičega u sebi? U svom procesu domaći med u procesu proizvodnje prolazi samo vrcanje, filtriranje i flaširanje, a kao takav se ne kvari godinama. Uslijed industrijalizacije medu su ljudi počeli dodavati šećer i/ili šećerni sirup (spomenut na kraju članka kao moguć izvor spora) u med kako bi dobili na količini, takav med vjerojatno može izazvati sporni botulizam, ali ne zbog meda, već zbog (nedopuštenih!) dodataka. PRIRODNI med može biti alergen, ali da izaziva bolesti su neistine ili u najmanju ruku poluinformacije, kako sam već napisala. 

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.