Roditelji Tatina zona 08. prosinca 2022.

Snažna muževa poruka nakon drugog poroda: Moja žena je pravo čudo

Foto: Facebook/William Trice Battle
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

'Iskreno ne znam kako je ona to napravila. Bol je bila toliko jaka, intenzivna, preplavljujuća da sam je čak i ja osjetio. Sve to kad sam shvatio da sam ovdje samo suputnik i da nikad neću doista razumjeti nevjerojatnu bol koju je doživjela', napisao je tata nakon što je prisustvovao porođaju svog drugog djeteta

Svi znamo da je porod najveći znak koliko je žensko tijelo nevjerojatno i koliko su žene nevjerojatne, ali izraz 'čudo' obično se koristi kad se opisuje 'novorođeno dijete'. Zato nas je toliko oduševila emotivna poruka tate Williama Batllea koji nam je dao novu perspektivu o rađanju novog života.

Mama Lauren rodila je svoje drugo dijete, a njen ponosni suprug na Facebooku je objavio snažnu fotografiju uz još snažniju poruku. 

"Iskreno ne znam kako je ona to napravila. Bol je bila toliko jaka, intenzivna, preplavljujuća da sam je čak i ja osjetio. Svi u sobi su je osjetili. A ona je ustrajala. Njezina bol je bila zastrašujuća. Njezina borba se činila gotovo nemoguća za podnijeti. Počeo sam gristi svoje usne, napinjati svoje cijelo tijelo kad su trudovi bili najjači, plakati zajedno s njom. Sve to kad sam shvatio da sam ovdje samo suputnik i da nikad neću doista razumjeti nevjerojatnu bol koju je doživjela.

Svom porođaju dala je svaki atom svog života i energije koju je imala. A onda je dala još malo više. I kroz sve to, na kraju je nam je svima nesebično dala to svjetlo u kojem je samo ona uživala posljednjih devet mjeseci. Konačno smo mogli voljeti i držati u rukama dječaka za kojeg je žrtvovala svoje tijelo, utjehu, energiju i sebe. Moj sin je apsolutno čudo. Bebe su apsolutna čuda. Ali za mene, veće čudo je njegova majka koja mi je pokazala što zbilja znači nesebična žrtva zbilja. Što je doista ljubav. Moja žena je pravo čudo", napisao je tata nakon što je prisustvovao porođaju svog drugog djeteta.

josh streeter Možda te zanima... Prekrasna poruka budućeg tate: 'Trudnoća je najvažnije iskustvo u životu muškarca' Roditelji

Svi su usredotočeni na novorođenče, ali moja pažnja bila je na njoj

Njegova objava već je zaradila preko 9 tisuća komentara i podijeljena je preko 47 tisuća puta otkad je objavljen prije dva tjedna. William je objasnio da je bio inspiriran za pisanje ovakve poruke nakon što je prošao kaos nakon dolaska kući s bebom i dok je Lauren dojila.

"Gotovo ništa nije spavala u dva dana, a znao sam da je iscrpljena i da ju sve boli. Ali to se nije vidjelo. Kao da joj je držanje našeg sina odnijelo svu bol, strahove i tjeskobu. Ništa više nije bilo važno za nju u tom trenutku i znao sam čim sam je pogledao da bi prolazila ponovno sve za njega. Nikad nisam vidio takvu ljubav, snagu, kod nikoga prije", rekao je tata, a primijetio je i da su svi drugi, od bolničkog osoblja, obitelji i prijatelja bili usredotočeni na bebu.

"Sva pažnja bila je na bebi, razumljivo, on je predivan i trebao je medicinsku intervenciju. Ali moja pažnja bila je na njoj. Nikad mi nije izgledala ljepše. Moja ljubav i poštovanje su bili toliko veliki za nju i zbog svega što je prošla zbog njega, riječi su samo izlazile iz mog srca. Poruka je nastala iz moje želje da pokažem zahvalnost najnevjerojatnijoj ženi koju poznajem, i tako sam zahvalan da su moje riječi dirnule toliko života", kazao je.

Možda te zanima... Moćna fotografija žene koja rađa: Kosti na leđima pokazuju koliko je žensko tijelo nevjerojatno Trudnoća

Ovaj ponosan tata kaže da se nada da će muževi i budući muževi prihvatiti njegovu poruku: "Uroni u svijet svoje partnerice. Probaj sve što možeš kako bi mogao cijeniti žrtvu koju ona radi za tvoju djecu. Suosjećanje i empatija su nužni ako želiš doista voljeti svog partnera. Budi prisutan, uključen i zahvalan. Tijekom puta mogao bi otkriti da je upravo to onaj sastojak koji je nedostajao kako bi imao doista sretan brak koji traje cijeli život."

I mi se potpuno slažemo s njim!

Možda te zanima... 'Rodilišta nemaju pravo nametati rodiljama tko će im biti pratnja na porodu' Trudnoća
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Anne10

     Seasonal greetings to all my friends out there, sorry for the sheraing massage here. I was married to my beloved husband and we loved and nurtured for a good two years and everything went smoothly but on June 29, 2018 we both had misunderstandings and he told me that the relationship was over and he had no feelings for me anymore and i pray for him because i love him so much but he refused me so i got down i feel the world has come to an end for me but my friend told me about a spell for a spell that helped her sister get back into the relationship, good job and service in any of her plans, but at first I was scared, but I have to give this man a trial because I love my husband very much and I am not willing to lose him with any woman, so I ordered a love spell to come back from this great wizard called Mozeba. and he made me a happy woman again to say it all with me my husband returned a lot of love and a caring heart ... I witness this gr eat magic spell, you are a great man in this world and you mean so much to me that you are the best magician. you can contact this man via this email if you really need to resolve your issues. here his email content canbaspelltemple@gmail.com you can also write him via whatsapp / Viber +2348144480786

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.