Trudnoća 13. prosinca 2023.

Hilary Duff obiteljskom božićnom čestitkom objavila da je trudna: „Toliko o tihim noćima“

Foto: Instagram
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Glumica Hilary Duff čeka četvrto dijete, a vijest je objavila zabavnim fotografijama cijele obitelji na obiteljskoj čestitci…

Hilary Duff otkrila je tajnu koju je, očito, već neko vrijeme čuvala – trudna je i u njihovu obitelj stiže četvrta beba! Obožavana pjevačica i glumica vijest je objavila fotografijom na kojoj se nalazi njihova obiteljska božićna čestitka, kakvu Amerikanci često šalju obitelji i prijateljima. Na prednjoj strani čestitke je fotografija nastala u božićno vrijeme i to u skladu s njihovom obitelji – šašava, opuštena, drukčija, a prikazuje, između ostalog Hilary začuđenog lica i s rukom na već poprilično vidljivom trbuščiću.

Iznad slike je tekst, također u duhu ove zabavne obitelji: „Toliko o tihim noćima.“ Na poleđini čestitke su fotografije troje djece: djevojčice Banks (4) i Mae (2), te najstariji sin Luca (11). Kćeri je glumica dobila sa sadašnjim partnerom, Matthewom Komom, dok je Luca sin iz prvog braka s Mikeom Comriejem. Zato je čestitka potpisana ovako: „S ljubavlju, ekipa Duff-Bair-Comrie“, s tim da je Bair pravo prezime Hilaryna supruga Matthewa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hilary Duff (@hilaryduff)

„Vežite se, dodajemo još jednog člana ovoj ludoj gomili“ piše u tekstu čestitke, uz fotografije svakog od klinaca, koje su daleko od klasičnih božićnih. No, to je ono kako Hilary i voli, baš kao što je već ranije izjavljivala – voli kaos, ali da joj suprug jako puno pomaže.

I suprug Matthew je na svom Instagramu podijelio jednu od fotografija s istog fotkanja, te napisao „Baby #4 is loading…“, ali je dodao jedan šaljivi detalj koji je sigurno mnoge nasmijao. Naime, kao svoju lokaciju naveo je „Klinika za vazektomiju“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matthew Koma (@matthewkoma)

Sigurni smo da će im nadolazeći dani biti veseli, te da im ni noći ni dani uskoro neće biti tihi!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.