Trudnoća 20. srpnja 2023.

Izrazi lica ovog tate dok njegova žena rađa su jednostavno presmiješni!

Foto: Facebook
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Znamo koliko muškarce može preneraziti sam čin porođaja i sve što se događa tom prilikom, pa nije neobično da se neki i sruše u nesvijest. Izrazi lica jednog tate koji su ulovljeni kamerom slučajno dočaravaju sve…

Muškarac na porodu je često tema, hm, možemo reći to blago – raznih šala i pošalica. Nerijetko će i oni sami priznati da ih to pomalo užasava, a neki čak ni ne žele pogledati „tamo dolje“, pa čak niti biti prisutni na porodu. Dok će neke žene reći da im takav muškarac ne treba, druge će ustvrditi kako ni one same ne žele da im partner bude na porodu. I sve je to u redu kad se oboje slože.

Možda te zanima... Primalja pokazala kako izgleda šivanje međice: Video je pregledan više od 30 milijuna puta Trudnoća

Isto tako, oni koji se odluče biti na porodu, nekad nisu svjesni na što su se odlučili dok to ne dožive. I sigurni smo da bez obzira na sve, da im je u glavi potpuni kaos dok to gledaju. A ovom se tati to i toliko živo vidjelo na licu!

Iako nije postao tata prvi put, Brett Sills, postao je viralni hit zbog svojih izraza lica dok je bio prisutan na porodu svoje partnerice Amande Roelofs, koja je i objavila fotografije na svom Facebook profilu. Izjavila je da je tek kasnije uočila te izraze lica, na fotografijama, pa se od srca nasmijala.

Fotografije je snimila medicinska sestra tijekom samog izgona djeteta. Inače, to je četvrto dijete Brettu i Amandi, ali Brett nije niti prvi put na porodu, samo su vjerojatno prvi put njegove face uhvaćene na kameri. Odnosno, mama Amanda je potvrdila da je ovo samo prvi put da je zadržao pogled na tom „kritičnom mjestu“, i to zato što ga je doktor zabavio i zadržao njegovu pažnju.

Tata je objašnjavajući svoje izraze lica rekao: „Samo sam gledao njenu glavu. Od veličine loptice za baseball najednom je postala veličine dinje,“ u čudu je izjavio tata.


Možda te zanima... Tata pokušao nositi teret „trudničkog trbuha“ i nije očekivao da je tako teško, a urnebesno je! Trudnoća

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.