Trudnoća Trudnica 18. listopada 2018.

Mame beba anđela: Meghan i Harry odabrali najgori dan za objavu sretne vijesti

Foto: Phil Noble/Press Association/PIXSELL
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Meghan Markle i princ Harry sretnu vijest o trudnoći objavili su na Dan sjećanja na bebe anđele, što je izazvalo kritike roditelja na društvenim mrežama

Meghan Markle i princ Harry ovaj tjedan objavili su sretnu vijest. Očekuju prvu bebu! Međutim, sretni budući roditelji izabrali su po mnogima loš dan za objavljivanje trudnoće. Naime, 15. listopada obilježava se Dan sjećanja na bebe anđele - djecu preminulu tijekom trudnoće, na porođaju ili neposredno nakon porođaja. 

Nakon što je kraljevski par objavio vijest društvene mreže su se užarile. Mnogi roditelji koji znaju što je gubitak smatraju da je ovo bilo nepromišljeno i da se objava "nije mogla dogoditi na gori dan". 

"Malo je neosjetljivo objaviti trudnoću u kraljevskoj obitelji na zadnji dan tjedna svijesti o gubitku bebe. 15. listopada je vrlo poseban dan za roditelje anđela. Zar se ne može čekati dan ili dva?", piše u objavi tviterašice Sarah Speller. 

Možda te zanima... Dan sjećanja na bebe anđele: Snažne i bolne poruke mama koje su izgubile bebu Trudnoća

"Iskreno smatram da je jako neukusno objaviti dolazak bebe na Dan sjećanja na bebe anđela, pogotovo kada dolaze od ljudi koji se bave društvom te će to utjecati na mnoge žene", napisala je Rachael Campey, a to je bio samo jedna od sličnih komentara koji su bili izrazi negodovanja. 

Možda te zanima... Što reći, a što ne, parovima koji su doživjeli spontani pobačaj Trudnoća

I obitelj je bila nezadovoljna zbog objave

Obitelj Meghan Markle i princa Harryja za sretnu vijest saznala na vjenčanju njihove rođakinje princeze Eugenije, nekoliko dana prije službene objave. Navodno je to mladenku dovelo do suza jer su oni postali glavna vijest na njezinom vjenčanju. Portar Radar Online objavio je da je "princeza Eugenia nestala na neko vrijeme nakon što su Meghan i Harry vijest rekli kraljevskoj obitelji" te je bila bijesna. 

Možda te zanima... FOTO: Charlotte i George opet su sve šarmirali na kraljevskom vjenčanju Vrtić

Što misliš o ovoj temi? Napiši nam svoje mišljenje u komentare članka!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.