Vrtić Igre za djecu 20. svibnja 2018.

Foto: Najslađi mališani na kraljevskom vjenčanju

Foto: pool/REUTERS/PIXSELL
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Pogledajte najslađe fotografije s kraljevskog vjenčanja - one najmlađih i najsimpatičnijih uzvanika

Na vjenčanju princa Harryja i Meghan Markle najslađi uzvanici definitivno su bila djeca. Simpatični mališani na svoj su način oduševili javnost te još jednom bili glavne zvijezde događaja!

princeza Charlotte Kate Middleton princ William Možda te zanima... Kate Middleton brine kako će se djeca ponašati na vjenčanju Vrtić

 | Author: Chris Jackson/Press Association/PIXSELL Foto: Chris Jackson/Press Association/PIXSELL

Četverogodišnji princ George izgledao je preslatko u crnom odijelu, minijaturnoj verziji konjičke uniforme britanske vojske kakvu su nosili princ William i princ Harry, dok je trogodišnja princeza Charlotte bila neodoljiva u bijeloj haljinici s krunom od bijelog cvijeća.

 | Author: Jane Barlow/Press Association/PIXSELL Foto: Jane Barlow/Press Association/PIXSELL

Osim Georga i Charlotte, među malenim djeverima i djeverušama koji su do oltara pod posipati cvjetnim laticama našla se i kumčad, ali i djeca prijatelja princa Harryja i Meghan Markle, svi u istim odjevnim kombinacijama.

Možda te zanima... FOTO: Charlotte i George na tetinom vjenčanju Vrtić

 | Author: Brian Lawless/Press Association/PIXSELL Foto: Brian Lawless/Press Association/PIXSELL

FOTO: Tko su slatki mališani u kraljevskoj obitelji?

 | Author: pool/REUTERS/PIXSELL Foto: pool/REUTERS/PIXSELL

Svoju su ulogu najmlađih djeveruša dobile trogodišnja Florence van Cutsem, kći Alice i Nicholasa van Cutsema, ali i kumče princa Haryja, šestogodišnja i sedmogodišnja Remi i Rylan Litt, kćeri dizajnerice torbi Benite i Darrena Litta, kojima je krsna kuma Meghan Markle, zatim četverogodišnja Ivy Mulroney, kći stilistice i Meghanine prijateljice Jessice Mulroney i Benedicta Mulroneyja. Najmlađa među njima bila je dvogodišnja Zalie Warren, kći Zoe i Jakea Warrena, kojoj je krsni kum princ Harry.

 | Author: Owen Humphreys/Press Association/PIXSELL Foto: Owen Humphreys/Press Association/PIXSELL

princ William Kate Middleton, kraljevska obitelj Možda te zanima... 5 neobičnih činjenica o porodima i bebama u kraljevskoj obitelji Roditelji

 | Author: Owen Humphreys/Press Association/PIXSELL Foto: Owen Humphreys/Press Association/PIXSELL

Od dječaka su u ulozi malenih djevera bili šestogodišnji Jasper Dyer, sin Harryjeva prijatelja i mentora Marka Dyera i njegove supruge Amande, sedmogodišnji blizanci Brian i John Mulroney, sinovi stilistice i Meghanine prijateljice Jessice Mulroney i Benedicta Mulroneyja te braća četverogodišnje Ivy.

 | Author: pool/REUTERS/PIXSELL Foto: pool/REUTERS/PIXSELL

9 ludih pravila koja djeca iz kraljevske obitelji moraju slijediti

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.