Beba 08. svibnja 2024.

Hilary Duff postala je mama po četvrti put, a djevojčica ima neobično ime

Foto: Instagram
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Nakon što je u božićnoj čestitci obitelj i prijatelje obavijestila da očekuju četvrto dijete, malena je stigla prije nekoliko dana i razveselila obitelj.

Kad je slala obiteljske božićne čestitke Hilary Duff je u njima objavila svima, pa tako i javnosti, da ona i suprug, Matthew Koma, očekuju četvrto dijete. Željno iščekivana djevojčica stigla je prije nekoliko dana, i to u toplini svog doma, a Hilary je objavila i fotografije svog kućnog poroda.

Možda te zanima... 'Obavila si dobar posao, mama': Glumica podijelila video poroda kod kuće Trudnoća

Kasnije je glumica i pjevačica objavila i fotografiju na kojoj se mazi sa svojom malenom djevojčicom, tek nekoliko dana starom, a objavila je i njeno ime, koje je mnoge oduševilo, ali i iznenadilo. Naime, malena se zove Townes, a uz fotografiju je Hilary napisala: „Townsie gahhh“.

 | Author: tiktok Foto: tiktok Inače, puno ime djevojčice je Townes Meadow Bair, a uz objavu slika svog poroda, sretna mama je napisala: „Sada znamo zašto nas je tjerala da čekamo toliko dugo... Da usavrši te obraze!“

Mama Hilary je osim tog napisala: „Mjesecima sam sanjala da te držim u naručju, a proteklih 5 dana upoznavanja, buljenja u tebe i mirisanja bili su trenutci čiste magije. Svi te volimo kao da si bila ovdje cijelo vrijeme, ljepotice.“

Hilary Duff i Matthew Koma, njen suprug, vjenčali su se 2019. godine, a imaju također kćeri Mae James (3) i Banks Violet (5). Duff ima još jednog, najstarijeg sina kojeg dijeli s bivšim suprugom Mikeom Comriejem – Luca Cruz ima 12 godina.

Samo nekoliko dana prije nego što je podijelila slike s poroda i objavila da je stigla djevojčica, Hilary je objavila poruku među svojim storyjima, napisavši nešto s čim se svaka trudnica pred kraj termina može poistovjetiti – rekla je da više neće odgovarati na poruke ili DM-ove o tome „kada stiže beba“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hilary Duff (@hilaryduff)

„Znam da se svi javljaju s ljubavlju i u šali, međutim, vjerujte mi - nitko to ne želi više od mene!!!!! Bebe dolaze kada su spremne. Trudim se biti strpljiva! Dani su dugi i neugodni. Obećavam da ću javiti,“ napisala je Hilary. A svi znamo koliko takvih poruka može stići posljednjih dana trudnoće…

Sretno s malenom ljepoticom!

Možda te zanima... Hilary Duff obiteljskom božićnom čestitkom objavila da je trudna: „Toliko o tihim noćima“ Trudnoća

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.