Beba Razvoj u 1. godini 08. srpnja 2018.

Preslatko: Beba spava baš kao što je spavala i u trbuhu

Foto: Facebook/Sarah Kelleher Steppling
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Jedna mama objavila je dvije fotografije svoje bebe u identičnoj pozi: jednu snimljenu neposredno prije poroda, a drugu snimljenu mjesec dana nakon poroda

Maleni Michael vjerojatno je najopuštenija beba na društvenim mrežama. Njegova mama objavila je dvije fotografije svoje bebe u identičnoj pozi, što ne bi bilo ništa neobično da jedna od tih fotografija nije snimka s ultrazvuka, dok je Michael još bio u trbuhu. 

"Prilično sam sigurna da nitko nije premjestio bebu na rođenju", napisala je mama Sarah uz snimku s ultrazvuka u 39. tjednu trudnoće i fotografiju na kojoj njezina beba spava sada - mjesec dana kasnije

youtube Možda te zanima... Čudo života: Kako raste beba u trbuhu, od začeća do rođenja Trudnoća

A, da bi cijela priča bilo još slađa, ispada kako ova fotografija nije bila slučajnost već beba od samog rođenja favorizira ovu poziciju za spavanje!

Možda te zanima... 10 stvari koje ćeš obožavati kod novorođenčeta Beba

Možda te zanima... O čemu bebe u trbuhu razmišljaju? Trudnoća
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • barabica

    Postovana Ana,dijete nitko nije premjestio nego zamijenio..nemojte doslovno prevoditi kao google..

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Vezani članci