Kako vaše dijete slavi rođendan?

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Klokanica

    Klokanica

    Broj poruka: 649

    Prijavi adminu

    Kako vaše dijete slavi rođendan? 
    Odgovor nam napišite od utorka 17. prosinca do ponedjeljka 23. prosinca u 11 sati, a jedan odgovor nagradit ćemo proslavom dječjeg rođendana u Skybowling-u u Arena centru u Zagrebu!
    https://klokanica.24sata.hr/skolarci/slobodne-aktivnosti/osvojite-proslavu-rodendana-uz-kuglanje-1040 [klokanica.24sata.hr]

  • gabika

    Broj poruka: 9

    Prijavi adminu

    Moj sinčić je svoj 7. rodjenan koji je u ožujku 2014. godine poželio upravo proslaviti na kuglanju. Do sada su bile proslave u dječjim igraonicama i u krugu obitelji. Rekao mi je da je sada već veliki i da bi želio sebe i svoje prijatelje počastiti kuglanjem, pa možda sve nas “Klokanica” počasti:))

  • Jaga11

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    sad već imamo veliki problem oko slavlja rođendana. Kćer mi ima 12 godina i dok je bila manja bilo je puno lakše. Slavila je po igraonicama, par puta i doma a sada više neznamo što bi. Ovo bi bila izvrsna prilika da isprobaju i rođendan uz kuglanje.

  • Avatar lf.dukic

    lf.dukic

    Broj poruka: 10

    Prijavi adminu

    U zgradi u kojoj živimo postoji zajednička društvena prostorija koju nitko od stanara ne koristi osim kad mi slavimo dječje rođendane. Velika je, prostrana i nalazi se na mjestu gdje nikome ne smeta. Napravimo švedski stol s hranom, kolačima i pićima. Klupe postavimo ispred prostorije da se mi “stariji” možemo družiti i feštamo dok djeca ne popadaju od umora. Kroz godine slavljenja imali smo mađioničara, lutkarsko kazalište, facepainting i karaoke party. Ove godine smo proslavljali u igraonici i također je djeci bilo super i svi su bili oduševljeni. Naravno, mi stariji smo žalili za prostorijom. Međutim, djeca su najbitnija, ona rastu, traže druge sadržaje i vjerujem da bi i kuglanje za njih bio prekrasan doživljaj!

  • grgur

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Moja kćer je rođena krajem prosinca i uvijek imamo problem u izboru termina za proslavu rođendana jer su sva djeca na praznicima. Proslavu obično organiziramo u drugoj polovci siječnja kad se svi vrate sa skijanja, od baka i djedova i opet krene svakodnevna rutina. Ove godine slavimo 8. rođendan i razmišljali smo o kuglanju ili zoo vrtu (ako nam vremenske prilike budu naklonjene). Inače smo sportski nastrojena obitelj ali više volimo ljeto pa nam teško pada organizacija zimskog rođendana u zatvorenim prostorima. Možda nam Klokanica učini ovu zimu toplijom?

  • zacka

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Sve počinje kad ekipa u vrtiću napuni 5 god, pa se rođendani slave po igraonicama - do sad je i kod nas bilo tako - ekipa iz vrtića u igraonicu, a rođaci i prijatelji doma. I onda ostaneš bez posla i više ne možeš pratiti taj TREND.

  • Avatar meg

    meg

    Broj poruka: 8

    Prijavi adminu

    Ja sam Marta,mama troje klinaca.Obožavam dječje rođendane i redovito ih organiziram doma.Naravno puno pripreme,posebna torta svake godine.Puno balona,tombola za starije.Natjecanje u pjevanju za mlađe.Za ljetni rođendan dvorište i dvorci za skakanje. Ali iduće godine mi najstarija kćer slavi 9rođ. i mislim da bi bila oduševljena sa promjenom,a i ja bi se mogla odmoriti od ludnice.

  • lanaiva

    Broj poruka: 5

    Prijavi adminu

    imam 4 klinaca različitih dobi tako da su i ročkasi tematski različiti. al sve se uglavnom svodi na puno plesa, smjeha i igre. no jedan nam je ročkas ove godine bio iznimno tuzan, naime, ostala sam bez posla pa je moja tea 16.12. ostala bez rođendanske proslave svog 14. rođendana. eto…ako pobjedim to će joj ujedno biti i rođendanski poklon

  • ana2309

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Imam troje djece koja su do sada najčešće slavila doma. S obzirom da je najstariji sad već veliki i slavlje po igraonicama i doma i  više nije zanimljivo, slavlje okruglg 10. rođendana bilo bi idealno za promjenu proslaviti na kuglanju :-)
    Djeca bi bila oduševljena nečim novim, a mama mirom u kući :-)

  • Avatar Frančo

    Frančo

    Broj poruka: 99

    Prijavi adminu

    Mi smo većinom rođendane slavili kod kuće u obiteljskom okruženju ništa veliko.Ponekad smo i imali prijatelje iz škole ali ne svake godine.Sve to košta i novaca i živaca.Nisu sva djeca ista neka samo što nisu na zidovima….Ne hvala.S svojom djecom obično odemo ili na bazene ili smo jednostavno kod kuće svi zajedno.

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.