Anksioznost u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ela380

    Broj poruka: 6

    Prijavi adminu

    Pozdrav cure, 
    Neki dan sam saznala da sam trudna što smo zapravo i priželjkivali smo jer sam se zadnjih 9 mj osjećala dobro jako iako se liječim od anks poremećaja godinu ipo.. Ali čim sam saznala prvo sreća pa onda strah tjeskoba razmišljanje da mi se ne vrati opet tjeskoba i panika i eto vratila se.. Toliko se fizički loše osjećam što se tiče umora, a isto tako unazad 2 dana se osjećam loše tjeskobno i bojim se da će mi bit opet onako odvratno kao prije, moram ukinuti sad eliceu kroz 3 dana i ne znam što bih.. Dali smijem popit normabele od 2 ili 5mg baš u ranoj trudnoći ? Jel se isto netko osjeća loše kao ja i kako si pomoći, jako sam zbunjena i ne mogu se uopće posvetiti trudnoći i ste i koju sam mislila da ću osjećati od svih tih silnih ružnih osjećaja. 
    Hvala puno ❤️

  • lola777

    Broj poruka: 823

    Prijavi adminu

    Potrazi ovdje temu Depresija u trudnoci ili  antidepresivi u trudnoci. Nas nekoliko je prije par mjeseci bilo u sličnoj situaciji. Neke od nas su pile lijekove u trudnoci,i bile u groznom stanju, a sad smo sve mame dobrih i zdravih beba. 

    23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.