bake i slatkiši

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mama2zg

    Broj poruka: 35

    Prijavi adminu

    Drage mame i tate, da li imate problema sa bakama kad je u pitanju prehrana vašeg djeteta? Ja nikako da svojoj svekrvi objasnim kako mu ne smije davati previse slatkiša kad su djeca kod nje… Stalno im gura čokoladice, bombone, pudinge….znala sam doći po djecu a usta im puna slatkiša, progutati ih ne mogu….zgrozila sam se!! Unatoč tome što mi kao roditelji jako pazimo na prehranu svoje djece, baka radi po svome. To me jako ljuti, pa molim ako netko ima sličnih problema sa bakama i djedovima dajte savjet što i kako? Hvala

  • Avatar tena123

    tena123

    Broj poruka: 633

    Prijavi adminu

    možda bi mogla uzet muža i sjest nasamo s njom pa da joj i ti i on pokušate na lijep način objasnit da to nikako nije zdravo za djecu, jedno je dati za desert nezz jedan banako ali drugo je prežderavanje u slatkišima, iako ona onda može davat slatkiše dok nitko ne vidi.. 
    ako nastavi po svom a nisi joj prisiljena ostavljat dijecu onda ih nemoj više jedno vrijeme ostavljat kod nje i ona će shvatit da je to na neki način “kazna” što po meni nije loše jer ako roditelji kažu ne, ne vidim u čemu je toliki problem.
    moja prijateljica je napravila malo ekstremnu stvar ali upalilo je, kada joj se kćer prehladila vodila ju je doktoru i nakon toga rekla je svekrvi da su radili pretrage da mala ima šećer i da ako tako nastavi neće je dugo zdravlje služit, samo njoj je bio problem jer živi u kući do svekrve pa joj nije mogla zabranit ali ova je to shvatila ozbiljno i prestala je..

  • mama2zg

    Broj poruka: 35

    Prijavi adminu

    da, takav problem imam i ja jer zivim sa svekrvom u kući…mi u prizemlju, oni na katu…tako da je to vječita borba!! ni muza ne dozivljava, smatra da je ona u pravu pošto joj je on sin….ljuta sam vise zbog toga jer me kao roditelja uopće ne doživljavaju… i ja sam već razmišljala da joj kazem kako dijete ima secer povisen… ali uvjerena sam da ce ona i dalje po svome!! Najgore sto ja ne mogu kontrolirati sto mi dijete jede pošto smo i ja i muz na poslu.. i zbog takvog njenog ponasanja sam djecu dala u vrtić, jer tamo svaki dan znam sto mi dijete jede…ali nazalost kako su to mala djeca vise su doma bolesni nego u vrtiću, svako malo poberu viroze..ni ja ni muz na bolovanje ne mozemo jer se bojimo da ne ostanemo bez posla, i djeca su nazalost prepustena bakinoj “slatkoj”kuhinji…. Najgore sto ih je naucila da mi skrivaju i taje da su kod nje dobili kinder jaja itd… halo?!!

  • Avatar mmama2

    mmama2

    Broj poruka: 3310

    Prijavi adminu

    neću ništa komentirati, ovo je jedna od najmrskijih mi tema uopće… rađe ću raspravljat o religiji ahhahaha……. uvijek ista priča i luda sam već od toga tako da izbjegavamo bake i djedove u širokom luku, baš zbog toga, a inače su skroz ok, svekrva mi je precool… moji starci mene špotaju kada vide da mu ja sama dajem gluposti tipa čokolino, a kamoli lizalice ili čokolade ali ja imam mjeru, a od muža starci lize, bombone, smokije, pa čokoladu pa sve kaj postoj valjda… odjednom hallllloooooooooo… onda nakon svega toga ga nukaju da ide jesti nekaj konkretno, juhicu domaću npr pa se čudom čude zašto neće dijete jest…. hahahahahah joj rogove dobijem na to

    url=https://lilypie.com [lilypie.com]]
    [lilypie.com]
    [lilypie.com]

  • aadin_l

    Broj poruka: 2

    Prijavi adminu

    Kod nas isti problemi, pogotovo ak baka ode u Zagreb, zna se da ide u Muller po slatkiše! Već ju klinci čekaju na pragu za gumene bombone. Drago mi je kaj klinci još nisu otkrili da u tom dućanu di baka kupuje slatkiše ima i igračaka, srećom pa nisu na istom katu :D Osobno, ak kupujem slatkiše - isto svraćam u Muller, mislim da imaju najpovoljnije cijene Milka čokolada https://ekatalog.hr/muller-katalog/ [ekatalog.hr]

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.