Bol u stomaku

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Albinaaaa

    Broj poruka: 2

    Prijavi adminu

    Zdravo. Imam pitanje! 
    U 9 sam nedelji trudnoce, i naravno ovo mi je prva trudnoca. Prije mesec dana desilo mi se da imam braon iscedak koji je kratko trajao, obratila sam se ginekologu i reko da je to normalno. Medjutim prije dva dana sam ponovo imala braon iscedak i imam greceve u stomaku. Bila kod doktora i nista kaze sve normalno, materica se siri i to. Medjutim, blagi grcevi nisu prestali pa me strah! 
    Moze li mi neko pomoci? 
    Hvala!! ☺️

  • Avatar StizeBeba2020

    StizeBeba2020

    Broj poruka: 39

    Prijavi adminu

    Ja sam u 6. tt imala smedji iscjedak i menstrualne grceve koji me i sad prate svakodnevno. Dobila sam Duphaston 3X1 sve do kraja 12. tt i strogo mirovanje.
    Mozda da potrazite drugo misljenje i mirujete sto vise. Sretno 😀

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.