Bol u trbuhu u 9 mj trudnoće, molim za bilo kakav savjet

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • nela123

    Broj poruka: 7

    Prijavi adminu

    Bok molim vas ako bilo tko zna savjet molim znaci ujutro u 5 sati me probudila bol u gornjem djelu trbuha i ledja to je toliko bolilo da se nisam mogla pomaknuti,od boli mi se pocelo povracat trajalo je nekih 2,3 min i prestalo znaci nista vise me nije boljelo apsolutno nista  kako mi je prva trudnoca a trudna sam 39 tj mama je rekla da su to najvjerovatnije trudovi nazvali smo bolnicu rekli su da dodem kad budu trudovi na svakih 5 min,ja sam se istusirala spremila i cekala sljedeći trud međutim nista,NISTA! nikakava bol osim u kukovima al to me boli vec par tjedana,i od jucer imam jak pritisak u rodnici ali boli vise nema,sutra imam kontrolu u bolnici i ne znam dali da cekam sutra ili da odem sada u bolnicu jer me jako strah da li je s bebom sve u redu jer vecu bol u zivotu nisam osjetila ko jutros, eto molim bilo koju zenu ako joj je barem slicno bilo za neki savjet sta bi moglo biti ?

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.