Da li to znači da ne mogu imati djece?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • jasminabelebic03

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Pozdrav mame, ne znam kome da se obratim pa sam odlučila ovdje. Mozda će vam pitanje biti smiješno ali molim vas bez smijanja… Dakle imam 20 godina i zivim sa deckom, ne bi nam smetala beba, pa imamo odnose bez zaštite, ali uvijek izvadi na vrijeme, pa ako se desi desi, medjutim čitala sam o predejakulaciji i svemu, cak smo nezasticene odnose imali na plodne dane (vadio je uvijek ono predsvrsavanje, zadnji put je jedva izvadio na vrijeme) ali nikada nisam ostala trudna…
    Pa me zanima da li je to znak da ću imati poteškoća zatrudnjeti jer puno djevojaka znam zatrudnjele su tako , a ja nisam.. (znam da se pitate pa što ne svrši u tebe, ali imamo oboje alergijske reakcije na kondome, pa od kad zivimo skupa seksamo se bez, pa ako se desi nije problem, planiramo svakako jednog dana imati djecu..

  • Avatar Rio

    Rio

    Broj poruka: 168

    Prijavi adminu

    To ne mora značiti apsolutno ništa. Ali…Predlažem da pričekate još s bebom, jer izjava “beba nam ne bi smetala” zvuci prejednostavno u kontekstu živog bića za čiji si život odgovoran! 🤣
    Mladi ste, uživajte. 

    👩🏻 32 god.
    🧔🏻 32 god.
    1/2020 missed ab 10tt
    11/2020 plusić 💫
    27.07.2021. Ante 🤎
    [lilypie.com]

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.