'Dojila sam dijete do tri i pol godine iako su se svi zgražavali'

Pregledaj članak
Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar mmama2

    mmama2

    Broj poruka: 3310

    Prijavi adminu

    BRAVOOOO MAMA.. Itekako podržavam dojenje i produljeno dojenje također.. zao mi je da baš od nikoga niste naišli na pozitivne komentare!!!

    url=https://lilypie.com [lilypie.com]]
    [lilypie.com]
    [lilypie.com]

  • Avatar renata6

    renata6

    Broj poruka: 2713

    Prijavi adminu

    Svaka čast, komentari koje ste doživjeli uopće nisu bitni, bitni ste vi i vaše dijete! Bravo mama! Uopće se niste trebali sramiti jer je dojenje nešto prekrasno i svakako najvažnije za dijete!

  • Avatar LuKi5

    LuKi5

    Broj poruka: 2550

    Prijavi adminu

    Dali ste dijetetu ono najbolje. Na osude nemam komentara, to je stvar vas I vaseg djeteta. Svaka cast! 

    14.06.2014. L ♥

    [lilypie.com]

  • Nea2

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    i ja imam djevojcicu koja ima 3 i pol godine koju jos uvijek dojim ali vecinom samo prije spavanja,
    to nije sramotno to je nesto najljepse sto mozete djetetu podariti ,moja nea nije nikad bila bolesna ima jak imunitet i jako smo povezane.zao mi je sto se vasa obitelj ne slaze s tim ali mame znaju najbolje

  • Condor

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Čestitke mami, ali oštre kritike njenom psihijatru i socijalnoj službi. Trebao ju je hospitalizirati, a socijalna služba joj je trebala oduzeti dijete.

  • goca3

    Broj poruka: 2

    Prijavi adminu

    Nije sramota toliko dugo dojiti djete. Ja sa troje dojila i to jedno18 mj.,drugo15mj.,treće27mj.,to je super. sramota je kad djete nosi pelene do pete godine i cucla dudu i jede flašice do škole to je za osudu .

  • mirela2

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    sve znam. dojila troje do 3,5-4,5 godine, kako koje. svi zdravi i normalni. dva sina i kcer. a koliko sam se gluposti naslusala, i od zubara, i vrtica, i lijecnika opce prakse, mame, rodjaka, prijatelja, svakoga koji je nasao za potrebno da se mijesa.
    samo naprijed. neka se farmaceuti hrane na nekom drugom.

  • niki0102

    Broj poruka: 10

    Prijavi adminu

    Bravo, svala cast! :-)
    Ja sam sina dojila 2 god i 7 mjeseci. Zapravo sve dok nisam isla na opreciju pupka i nakon toga sam odlucila da bi bilo dosta. Jedan od razloga je bilo dosadno slusati ( a i vrijedjalo me) komentare mog partnera: “do kad ce cicati? kako to izgleda kad tako veliki decko cica.   bla, bla”
    Na kraju kad sam prestala (sto mi je zapravo bio jednako tesko kao i djetetu), nagovarao me da ga dojim do 3. rodjendana.
    Naravno, kad je krenuo u vrtic, prije se adaptirao nego bilo koje ne dojeno dijete u njegovoj grupi.
    Teta u vrticu je isto imale neke komentare na to kolko ga dojim. Naravno da ona nije dojila niti ista zna o dojenju…
    Svjetska zdravstvena organizacije preporucava iskljucivo dojenje prvih 6 mjeseci i kasnije do 2.godine, ili onoliko dugo koliko majka i dijete zele.

  • Beta3

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Prekrasno!I ja svog mališana dojim još.Ima 18 mjeseci.Obožava sisati.Iz šale mu kažem da je sisoljubac.
    Neka ljudi govore što žele pa i pedijatri kažu da je do druge godine obavezno,a kasnije po želji.Naučila sam da ne treba slušati druge kad govore negativno o dojenju.To je najljepše razdoblje u životu.

  • Avatar missha

    missha

    Broj poruka: 689

    Prijavi adminu

    Pa to je lijepo  Moja manja sad ima 19 mj. i još cica punom parom, ni mi nećemo tako brzo prestat. Ona je pravi cicoovisnik pa je meni malo teže, ali te prve godine tako brzo prođu, da će to poslje biti samo kap u čaši njihovog života i zašto bi im to uskratile? Pa baka je pričala da su za njom i za drugim ženama na polje znala djeca doć sa stolčićem da ih se doji :D Da su do pred školu dojile i nikom nije bilo čudno.

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.