Epiziotomija na porodu: Zašto se izvodi i kako izbjeći urez međice?

Pregledaj članak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Victor_von_Adrian

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Serete konstantno o “ravnopravnosti spolova” a muškarcu i muškom zdravlju ne posvećuje niti 0.000001% pozornosti koliko šupljim kurvama. Retardirane kurvetina, osvojile ste se od ženske prirode, više pojma ni nemate što je to ženska priroda, ubio vas je feminizam i “emancipacija”, pri čemu vam ni sam pojam emancipacije uopće nije jasan a kamo li da ste se emancipirale. Ne trebaju vam međicu ni zašivati jer šili - ne šili, svakako ćete uvijek biti razvaljene, nema te pičke na svijetu u koju ne može, uz nešto lubrikata, stati kompletna plinska boca od 25 kg.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.